AAU logo

Oplevelsesdesign

Praktik

Praktik

Når du er studerende på kandidatuddannelsen i Oplevelsesdesign, har du rig mulighed for at komme i praktik og/eller tage et udlandsophold. Praktikopholdet er som udgangspunkt placeret på 9. semester af uddannelsen. Det er helt op til dig selv, hvor du gerne vil i praktik henne – du kan eventuelt vælge at kombinere det med et udlandsophold.

Udlandsophold

Der er ikke nogen fast procedure for, hvornår du som studerende på kandidatuddannelsen i Oplevelsesdesign kan tage et udlandsophold. Som udgangspunkt er det helt op til dig selv, hvor du gerne vil hen, og hvornår – men det skal godkendes af Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier. Måden, du får et udlandsophold godkendt på, er ved nøje at overveje, hvorfor du gerne vil af sted, og hvad dette ophold har af relevans for lige præcis dit uddannelsesforløb.

Foruden internationalt kontor (se link i højre kolonne) kan du også få hjælp hos studievejledningen på kommunikation og digitale medier i forbindelse med udlandsophold.

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold