AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Oil and Gas Technology, Civilingeniør

Virksomheds- og udlandsophold

Virksomheds- og udlandsophold

”Jeg var på et fem måneders udlandsophold ved en forskergruppe ved Strathclyde University i Glasgow, hvor jeg arbejdede med udvikling af fotokatalytiske titaniumdioxid film til selvrensende overflader”

Morten E. Simonsen, studerende

På kandidatuddannelsens 3. semester har du forskellige muligheder

  • Et virksomhedsophold (projektorienteret forløb), hvor du er med til at løse virkelige problemer for organisationen og ikke kun deltage i den daglige drift af virksomheden. I løbet af opholdet udarbejder du et projekt, som tager udgangspunkt i en eller flere af de arbejdsopgaver, du tager del i. Virksomhedsopholdet kan være i en virksomhed i enten Danmark eller udlandet
  • Et studieophold, hvor du tager et semester på et andet dansk eller et udenlandsk universitet
  • Et 30 ECTS projekt på Aalborg Universitet
  • Et langt afgangsprojekt som strækker sig over to semestre

AAU har samarbejdsaftaler med universiteter over hele verden, ligesom fagmiljøet bag uddannelserne også har en række internationale kontakter.

Læs mere om hvordan du planlægger et ophold på et andet universitet her.

”Gennem min praktikperiode hos Rambøll fik jeg lov til at arbejde med i en projektgruppe på et større projekt, hvor jeg var med til at designe et flaresystem”

Linda U. Nolting, studerende

EKSEMPLER PÅ udlandsophold (virksomhedsophold og studie)

  • University of Strathclyde, Glasgow, Skotland – udvikling af fotokatalytiske titaniumdioxid film til selvrensende overflader
  • Universitetet i Stavanger, Norge

Eksempel PÅ VIRKSOMHEDSOPHOLD I DANMARK

  • Rambøll Olie og Gas, Esbjerg – design af et flaresystem, design af sikkerhedsventiler og undersøgning af beholder kapacitet.


læs om dine job- og karrieremuligheder

Læs mere om uddannelsen

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold