Forskning
Samarbejde

Medialogy, Kandidat

Specialiseringer på uddannelsen

På Medialogy har du tre konkrete specialiseringsmuligheder; Games, Interaction eller Computer Graphics. Du kan også vælge at læse kandidatuddannelsen i Medialogy uden specialisering. 

Din specialisering sker gennem de emner, du vælger til dine projekter samt de kurser, du vælger.

På alle tre specialiseringer har du mulighed for at deltage i DADIU’s (Det Danske Akademi for Digital, Interaktiv Underholdning) spiludviklingsforløb under DADIU’s spilprogrammørprofil. DADIU er et samarbejde mellem universiteter og kunstskoler og har som formål at uddanne de bedste spiludviklere i samarbejde med de største firmaer i spilbranchen. 

I menuen nedenfor kan du klikke dig ind og læse mere om de tre specialiseringer.

Specialiseringsmuligheder

Mange af Aalborg Universitets kandidatuddannelser har en eller flere forskellige specialiseringer, som du kan vælge mellem.

Hvad er en specialisering?

En specialisering er et særligt tilrettelagt forløb på din kandidatuddannelse, som giver dig kompetencer inden for et bestemt fagligt område.

I løbet af dit studium skal du tage stilling til, hvad du ønsker at specialisere dig indenfor. Afhængig af din uddannelse kan du vælge mellem flere områder. Det valgte område indgår i det samlede studium, og på den måde bliver din specialisering en rød tråd gennem hele din uddannelse.

Hvordan søger jeg ind?

Du søger ind på en specialisering ved at søge ind på den kandidatuddannelse, som specialiseringen er en del af.

Alfabetisk liste

Se en alfabetisk liste over AAU's specialiseringer nedenfor. Listen viser titlen på specialiseringen først som et link, herunder står titlen på kandidatuddannelsen, byen den kan læses i, samt om den er dansk- eller engelsksproget.