AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Medialogy

Software engineer hos Danske Bank

Software engineer hos Danske Bank

"Da jeg læste Medialogy, lærte jeg om en masse forskellige emner såsom design, brugerinvolvering, videnskabelige metoder, programmering osv. Da jeg var færdig med at læse, havde jeg ikke overvejet muligheden for at blive software engineer hos Danske Bank, men da jeg søgte efter et job, gik det op for mig, at mine evner faktisk matchede det, som de ledte efter, så jeg endte med at ansøge og få jobbet.

Som software engineer forventede jeg, at man mest ville gøre brug af mine programmeringsevner, såsom at skrive software til banken backend og frontend. Imidlertid bruger jeg en stor del af min tid på at diskutere design og brugeroplevelse vedrørende de projekter, som jeg er involveret i. Jeg er med til at tage beslutninger om design; fra hvilken slags menu vil skal bruge eller mulighederne i forskellige typer af notifikationer i mobile apps til at designe brugerorienterede interfaces fra bunden samt lave prototyper. Med hensyn til den mere tekniske del, bidrager jeg med min tekniske indsigt i fx produkters infrastrukturelle begrænsninger eller foreslår forskellige teknologier til løsningsimplementering.

Det er min erfaring, at det problemorienterede projektarbejde i grupper er en super god forberedelse til at arbejde inden for it, og jeg har haft masser af muligheder for at anvende mine færdigheder, selvom jeg troede, at et job som software engineer alene ville handle om programmering."

LARS KNUDSEN, CAND.SCIENT. I MEDIALOGY

SOFTWARE ENGINEER HOS DANSKE BANK