AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Medialogy

Senior software engineer i London

Senior software engineer i London

”Jeg arbejder som senior software engineer hos Moixa i London. Mit arbejde består som full stack udvikler i at skrive kode, som køres på klienter, servere eller bruges til infrastruktur.

Moixa er Storbritanniens førende virksomhed inden for batterier. Via smart energideling hjælper vi alle fra individuelle husejere til store ejendomsmæglerfirmaer med at styre og skære ned på deres elregninger. Et af vores produkter hedder Maslow, som er et batteri, der lagrer energi fra solpaneler eller oplader om natten for at give ejeren mulighed for at styre energien bedre. Maslow er et resultat af tværfaglig kunnen fra områder som fx datalogi, elektronik og matematik.

Det var netop den tværfaglige struktur på Medialogy, som lærte mig at anskue et problem fra mange forskellige vinkler. Når man gør det, kaster det ofte et nyt lys på problemet, hvilket gør, at man er i stand til at komme op med originale løsninger. Det gjorde også, at jeg efter endt uddannelse fortsatte med at tilegne mig viden, som ville gøre mig til en bedre problemløser. Jeg studerede især multiple programming languages og abstrakt matematik, hvilket førte mig videre til programmeringssprog som Haskell, som er det sprog, vi primært bruger hos Moixa.”

Christian Møller Takle, cand.scient. i medialogy

senior software engineer hos Moixa, London