På kandidatuddannelsen i Medialogy lærer du om videnskaben og teknologierne bag banebrydende interaktive digitale systemer, og du kommer til at udvikle computerspil, computerskabt 3D grafik og interaktive medieprodukter.
Du får en professionel profil, rettet mod både det danske og det internationale arbejdsmarked, så der findes spændende jobmuligheder for dig som medialog.
Kandidatuddannelsen i Medialogy i Esbjerg udbydes for sidste gang i 2018. Udbuddet gælder kun for retskravsbachelorer.
en studerende fortæller
”Første gang jeg hørte om Medialogy, tænkte jeg, at det kunne være interessant at studere forskellige medieteknologier. Jeg har altid været nysgerrig i forhold til nye teknologier, og jeg ville gerne skabe oplevelser, som kan være til fordel for andre. Derfor valgte jeg Medialogy, og det er dét, der har motiveret mig til at fortsætte på kandidatuddannelsen.
Som studerende i Medialogy får du viden og erfaring med computer graphics, audio processing, fysiske installationer og meget mere. Denne viden bruges til at udvikle spil, interaktive oplevelser eller prærenderede oplevelser (fx film). På Medialogy får du introduktionskurser i fx objektorienteret programmering, men for virkelig at blive god til det, skal du lægge mange ekstra timer i det. Jeg havde aldrig prøvet at programmere, da jeg startede på bachelordelen, så jeg brugte mange timer på at tilegne mig de nødvendige færdigheder. De mange tekniske dele af Medialogy kræver øvelse, og derfor består de fleste kurser delvist af forelæsninger og delvist af praktiske workshops eller opgaver i studiegruppen. En af de fede ting ved Medialogy er mangfoldigheden blandt de studerende og gruppearbejdet. Studerende kan sammen i en gruppe trække på hinandens styrker, så et emne som programmering bliver lettere at forstå, når du kan få hjælp fra andre.”
BIANCA
Det er kendetegnende for medialoger, at de:
- Kan designe og programmere fx computerspil, interaktive systemer og lignende medieprodukter
- Kan evaluere komplekse mediesystemer på baggrund af forsøg og vurdere teknologiens samspil med brugerorienterede aspekter.
Der er ansøgningsfrist den 1. marts med studiestart den 1. september. Find optagelsesprocedurer her.