AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Matematik-økonomi, Kandidat

Virksomheds- og udlandsophold

Virksomheds- og udlandsophold

Som studerende på kandidatuddannelsen som cand.scient.oecon. i matematik-økonomi har du på 3. semester mulighed for at tage

  • Et virksomhedsophold (projektorienteret forløb), hvor du er med til at løse problemer for organisationen og ikke kun deltage i den daglige drift af virksomheden. I løbet af opholdet udarbejder du et projekt, som tager udgangspunkt i en eller flere af de arbejdsopgaver, du tager del i. Virksomhedsopholdet kan være i en virksomhed i enten Danmark eller udlandet
  • Et studieophold, hvor du tager et semester på et andet dansk eller et udenlandsk universitet
  • Et sædvanligt semesterforløb med projekt og kurser på AAU
  • Et projektarbejde, som udarbejdes på AAU, og som strækker sig over to semestre, så det bliver dit speciale (lang afgang)

Ligesom på de andre semestre, kan dit projekt tage afsæt i data eller problemstillinger fra virksomheder. Det har instituttet lang erfaring med at skaffe adgang til. Matematik er et internationalt fag og instituttets forskning foregår i dette internationale matematikmiljø. Du har således mange muligheder for at få internationale kontakter, som er fagligt meningsfulde såvel forbindelse med dit studie som et eventuelt udlandsophold. 

Læs mere om hvordan du planlægger et ophold på et andet universitet her.


læs mere om dine job- og karrieremuligheder

Læs mere om uddannelsen

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold