Forskning
Samarbejde

Management Engineering, Civilingeniør

Studerende fortæller

Studerende fortæller

Mark Fogh Pedersen, studerende på Operations and Supply Chain Management, fortæller om uddannelsen

"Jeg har netop fået mit drømmejob i oliebranchen"

“Efter at have færdiggjort min bachelor som Teknisk Manager Offshore i Esbjerg, gik jeg direkte videre til denne kandidatuddannelse, da jeg gerne ville udfordres og dygtiggøres yderligere. Og det er jeg blevet. Uddannelsen har lært mig at tænke og arbejde analytisk med spændende problemstillinger, i samarbejde med erhvervslivet. At projekterne udarbejdes i samarbejde med erhvervslivet tvinger os, som studerende til at tilpasse løsningerne hele vejen, fra ide til implementering.
Da de fleste projekter omhandler optimering af en art, mener jeg også at uddannelsen appellerer til mange tekniske fagområder udover ren produktion, idet disse tankegange kan bruges indenfor de fleste tekniske brancher i mere eller mindre grad.
Den analytiske tilgang til problemerne i kombination med mængden af projektarbejde er en stærk kombination, som jeg i forbindelse med jobsøgning, har oplevet at erhvervslivet efterspørger og sætter pris på. Jeg har netop fået mit drømmejob i oliebranchen, hvor jeg i kombination med min tekniske bacheloruddannelsen ser denne kandidatgrad yderst brugbar.

Mark Fogh Pedersen, tidligere studerende på Operations and Supply Chain Management