Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Læring og forandringsprocesser, Kandidat

Studiets vejledere

Studiets vejledere

vælg først om du vil læse om københavn eller aalborg?
 


Aalborg

Frida Karoline Skytt

Jeg er 27 år og uddannet sygeplejersker fra UCN, jeg valgte at søge direkte ind på Læring og forandringsprocesser efter at have afsluttet min professionsbachelor. 

Læring og forandring spiller en vigtig rolle i mange organisationer også i vores sundhedsvæsen, der er i konstant forandring. Jeg håber at kunne gøre en forskel i praksis med min kombination af disse to uddannelser. På læring og forandringsprocesser er der mulighed for at dykke ned i de emner og problemstillinger der passer til mine interesser. Vi arbejder ikke blot med læring og forandring i organisationer omkring os, vi arbejder også med vores egen læring og forandringsproces igennem uddannelsen, det er nogen af de ting der gør denne kandidat helt rigtig for mig.

Vejledningstelefon: 2210 8978 

 

Helene Kjær

Jeg er 26 år og har en professionsbachelor som lærer i folkeskolen. Læring og Forandringsprocesser var den oplagte kandidat for mig, da den giver mulighed for at få en dybere indsigt i, hvordan jeg kan arbejde med læring og forandringer i samfundet, herunder den institutionelle verden, som særligt interesserer mig.

Det er tiltalende for mig, at der på uddannelsen er stort fokus på at sætte det faglige stof i relation til ‘den virkelige verden’, samt den vidensdeling, som der åbnes op for grundet vores forskellige, faglige baggrunde og den store mængde af gruppearbejde, der er.

 

Vejledningstelefon: 2282 2744


Mailadresse Aalborg: studvejl-forandring@hum.aau.dk

Telefontider Aalborg

Onsdag 3/2 kl. 15-17 Frida

Fredag 5/2 kl 14-16 Helene

Onsdag 10/2 kl. 15-17 Frida

Fredag 12/2 kl 14-16 Helene

Onsdag 17/2 kl. 15-17 Frida

Fredag 19/2 kl 14-16 Helene

Onsdag 24/2 kl. 15-17 Frida

Fredag 26/2 kl 14-16 Helene

Onsdag 27/1 kl. 15-17 Frida

Personligt fremmøde bookes efter aftale

STED: AAU, Kroghstræde 3, 9220 Aalborg Ø
Du finder os i studiestudentervejlederkontoret i lokale 3.12

 

 

København

Oda Skjøt Christensen

Jeg er 26 år og har en bachelor i pædagogik fra Københavns Universitet. Jeg har valgt Læring og forandringsprocesser som kandidatuddannelse, da det giver mig mulighed for at koble min bachelors faglighed med praksisorienterede projekter, hvilket giver mig en stærk forberedelse til mit kommende arbejdsliv efter endt uddannelse. Valget faldt på Aalborg Universitet, da jeg får mulighed for at arbejde mere gruppe- og problemorienteret, dette giver mig et større indblik og et mere meningsfuldt studiemiljø. Min opgave som studenterstudievejleder er at gøre din uddannelse til din uddannelse samt gøre det lettere for dig at fokusere på det faglige.


Vejledningstelefon: 2574 6911


Camilla Rishaug

Jeg er 25 år og har en bachelor i Uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitet i København. Uddannelsen åbnede mine øjne for læring i organisationer, konsulentarbejde og projektledelse. Jeg søgte derfor ind på kandidatuddannelsen i Læring og forandringsprocesser for at gøre min profil mere tværfaglig, samt at forsøge at pege min uddannelse i en retning, der beskæftiger sig mere med voksenlæring i organisationer. Derudover arbejder vi på Aalborg Universitet i høj grad med at relatere vores viden til, hvad der sker ude i virkeligheden, for eksempel igennem projektarbejde på semestrene, således at teori relateres og anvendes i praksis under uddannelsen. På Læring og forandringsprocesser er vi en stor blandet gruppe med forskellige faglige baggrunde, og som studenterstudievejleder vil jeg gerne være med til at bidrage til at overskueliggøre mulighederne i et tværfagligt studiemiljø på det faglige såvel som det sociale plan.

Vejledningstelefon: 6196 7242

 

Telefontider

Tirsdage kl. 9.00-11.00 (Oda)

Fredage: 9.00-11.00 (Camilla)

Mail-adresse København: studvejl-forandring-cph@hum.aau.dk


TRÆFFETIDER FOR PERSONLIGT FREMMØDE København

  • Kontakt os pr. mail eller telefon for nærmere aftale vedr. personligt eller digitalt møde

Møder udenfor disse tider bookes efter aftale

STED: AAU-hovedbygningen, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.
Du finder os i studiestudentervejlederkontoret i hjørnet på 3.sal i lokale 2.3.043 "Studievejlederrum HUM".

Kontakt studiet

Kontakt studiet

kontakt til Uddannelsessekretær

aalborg

KØBENHAVN

 

AAU Studie- og trivselsvejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag fra kl. 12:00 til 14:00.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere, eller du kan booke en video- eller telefonsamtale, hvor vi ringer dig op. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid. Der er også særlige forholdsregler for at forebygge spredning af coronavirus, som vi sender til dig på e-mail, når du booker en fysisk samtale hos os. Du må ikke komme hos os uden aftale - vi håber på din forståelse.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Generel studievejledning om AAU's uddannelser i København

Hvis du har mere generelle spørgsmål til optagelsen, eller hvordan det er at studere ved Aalborg Universitet København, er du velkommen til at kontakte Vejledningscenteret. Vi vejleder om:

  • Valg af uddannelse
  • Optagelse og adgangskrav
  • Ansøgningsprocedurer
  • Hvilke uddannelser kan kombineres
  • Orlov og barsel
  • Studietvivl
  • Udmeldelse fra studiet

Vejledningscenteret

Frederikskaj 12, stueetagen, lokale 0.62
2450 København SV
studievejledning@cph.aau.dk

Find træffetider her: www.aau.dk/uddannelser/studievejledning/generel-studievejledning/

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi