AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Kommunikation, Kandidat

Nordic Visual Studies and Art Education (NoVA)

Nordic Visual Studies and Art Education (NoVA)

Nordic Visual Studies and Art (NoVA) er for dig, der ønsker en kandidatuddannelse med en visuel profil, og som ønsker at arbejde internationalt med moderne visuel kommunikation.

UDBUD

I 2020-2022 har du som kandidatstuderende ved kommunikationsuddannelsen i København mulighed for at følge den særlige NoVA-faglighed. I løbet af din uddannelse kan du vælge udbudte NoVAkurser og symposier og på 3. semester søge om udveksling ved NoVA samarbejdsuniversitetet Aalto i Helsinki, Finland.

NoVA-fagligheden udbydes kun i København og oprettes kun såfremt studienævnet vurderer, at der er tilstrækkelig tilslutning.

BEMÆRK: Der optages i 2020 ikke studerende på selve "specialiseringen" i NoVA, men fagligheden kan stadig følges af kandidatstuderende ved kommunikationsuddannelsen i København.

 

Læs mere om NoVAs særlige faglighed

uddannelsen

Som NoVA-studerende arbejder du med, hvordan digitale teknologier påvirker perception, og hvordan visuel perception er konstrueret. Du kommer til at undersøge visuelle events for at forstå sammenhængen mellem institutioner, medier, samfund og økonomi. NoVA-uddannelsen giver dig således mulighed for at tænke kritisk over og samle tidligere erfaringer og viden samt generere ny viden om moderne kunst og uddannelse, digital kommunikation, og visuelle studier.

Gennem kurser om blandt andet visuel kultur, socialteori, pædagogik, æstetik i digital kommunikation og spil, vil du som studerende beskæftige dig med det at se og blive set.

NoVA giver dig kompetencer og færdigheder til at arbejde i tværkulturelle og internationale uddannelsesmæssige sammenhænge og kommunikationsmiljøer.

Undervisningen leveres af to nordiske universiteter, og alle studerende skal studere på to universiteter (Aalborg Universitet i København og et NoVA-partner-universitet).