AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

It, læring og organisatorisk omstilling (On-campus og digital undervisning), Kandidat

Studiets vejleder

Studiets vejleder

Vejledning

AMALIE SEIDLER KRISTIANSEN

Jeg har en bachelor i Organisatorisk Læring fra Aalborg Universitet i Aalborg. Efter min bachelor trængte jeg til noget nyt luft. Jeg pakkede mine ting og flyttede til København. Jeg valgte at blive indenfor samme universitet, da jeg elsker PBL-formen på AAU. Det er PBL, som gør at AAU har noget helt anderledes at byde på end andre universiteter, efter min mening. Vi lærer at samarbejde, finde og løse problemer selv, hvilket jeg ser som en stor fordel.

Jeg valgte at læse IT, Læring og Organisatorisk Omstilling, da jeg kan fortsætte med at nørde i den viden jeg fik fra Organisatorisk Læring, men samtidig få en forståelse for IT på arbejdspladsen. Jeg elsker at arbejde med mennesker og ser mig selv i fremtiden i en HR afdeling eller som konsulent.

 

Aalborg: thomas kroghsgaard mogensen

Nyligt uddannet lærer, som brænder for at gøre en forskel i arbejdet med mennesker. For mig handler studiet først og fremmest om læring, da jeg har en uendelig nysgerrighed som gerne skal fodres. I mit arbejde sætter jeg pris på at holde en gennemsigtig og klar proces. I vil opleve mig som en studerende, der først og fremmest altid vil forsøge at bidrage til et positivt og komfortabelt studiemiljø, hvor alle kan føle sig velkommen og tilpas. I min fritid holder jeg af at være kreativ, og nyder blandt andet at spille musik og brætspil. 

MAILS BESVARES LØBENDE - SKRIV TIL

Har du spørgsmål til studiet så er du velkommen til at skrive en mail. Mailen bliver løbende besvaret af studenterstudievejledningen.

Den Centrale Studievejledning

Du er også meget velkommen til at henvende dig til Den Centrale Studievejledning. 

  • Telefon: 9940 9440

Kontakt studiet

Sekretærer

København

Steen Nielsen
A.C. Meyers Vænge 15
Lokale: 2-3-004/3-078
2450 København SV

Telefon: 9940 9093
steenn@hum.aau.dk
 

Aalborg

Susanne Brandt Bjerregaard
Kroghstræde 3, lokale 3.241
9220 Aalborg Ø

Telefon: 9940 3126
bjerregaard@hum.aau.dk


 

AAU Studie- og trivselsvejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag fra kl. 12:00 til 14:00.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere, eller du kan booke en video- eller telefonsamtale, hvor vi ringer dig op. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid. Der er også særlige forholdsregler for at forebygge spredning af coronavirus, som vi sender til dig på e-mail, når du booker en fysisk samtale hos os. Du må ikke komme hos os uden aftale - vi håber på din forståelse.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Generel studievejledning om AAU's uddannelser i København

Hvis du har mere generelle spørgsmål til optagelsen, eller hvordan det er at studere ved Aalborg Universitet København, er du velkommen til at kontakte Vejledningscenteret. Vi vejleder om:

  • Valg af uddannelse
  • Optagelse og adgangskrav
  • Ansøgningsprocedurer
  • Hvilke uddannelser kan kombineres
  • Orlov og barsel
  • Studietvivl
  • Udmeldelse fra studiet

Vejledningscenteret

Frederikskaj 12, stueetagen, lokale 0.62
2450 København SV
studievejledning@cph.aau.dk

Find træffetider her: www.aau.dk/uddannelser/studievejledning/generel-studievejledning/

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi