Forskning
Samarbejde

It, læring og organisatorisk omstilling (On-campus og digital undervisning), Kandidat

Studiets vejleder

 

AMALIE SEIDLER KRISTIANSEN

AMALIE SEIDLER KRISTIANSEN

Jeg har en bachelor i Organisatorisk Læring fra Aalborg Universitet i Aalborg. Efter min bachelor trængte jeg til noget nyt luft. Jeg pakkede mine ting og flyttede til København. Jeg valgte at blive indenfor samme universitet, da jeg elsker PBL-formen på AAU. Det er PBL, som gør at AAU har noget helt anderledes at byde på end andre universiteter, efter min mening. Vi lærer at samarbejde, finde og løse problemer selv, hvilket jeg ser som en stor fordel.

Jeg valgte at læse IT, Læring og Organisatorisk Omstilling, da jeg kan fortsætte med at nørde i den viden jeg fik fra Organisatorisk Læring, men samtidig få en forståelse for IT på arbejdspladsen. Jeg elsker at arbejde med mennesker og ser mig selv i fremtiden i en HR afdeling eller som konsulent.

 

THOMAS KROGHSGAARD MOGENSEN

Aalborg: thomas kroghsgaard mogensen

Nyligt uddannet lærer, som brænder for at gøre en forskel i arbejdet med mennesker. For mig handler studiet først og fremmest om læring, da jeg har en uendelig nysgerrighed som gerne skal fodres. I mit arbejde sætter jeg pris på at holde en gennemsigtig og klar proces. I vil opleve mig som en studerende, der først og fremmest altid vil forsøge at bidrage til et positivt og komfortabelt studiemiljø, hvor alle kan føle sig velkommen og tilpas. I min fritid holder jeg af at være kreativ, og nyder blandt andet at spille musik og brætspil. 

 

København: Mathilde Kongsbach Larsen

Jeg er uddannet folkeskolelærer i sommeren 2020, og havde efter min bachelor brug for at udfordre mig selv. Jeg har en stor interesse indenfor feltet læring, og ønskede at udvide og diversificere mine faglige kompetencer inden for det organisatoriske og ikke mindste det digitale aspekt. Derfor valgte jeg at læse It, Læring og Organisatorisk omstilling på Aalborg Universitet, da jeg fandt denne uddannelse både spændende og udfordrende. 

Jeg elsker at arbejde med mennesker og IT, og håber på en fremtid hvor jeg får muligheden for at kombinere min uddannelse med interaktionen med andre mennesker.

 

Aalborg: Katrine Hjorth Madsen

Jeg har en bachelor i dansk, kommunikation og digitale medier fra Aalborg Universitet. Denne uddannelse startede jeg fordi jeg havde et ønske om at blive gymnasielærer. Undervejs i uddannelsen gik det op for mig, hvor mange vi er om buddet efter endt kandidat, hvilket fik mig til at undersøge andre muligheder.

Jeg fandt ILOO, som med det samme tiltalte mig. Kombinationen af organisatorisk læring og it har aldrig været mere relevant, og jeg har ikke fortrudt mit valg en eneste dag. 

I mit arbejdsliv vil jeg gerne i dialog, og understøtte fremtidige og medstuderendes udvikling. Jeg ønsker at opleves som nærværende og engageret, og vil gøre mit til at du bliver hjulpet godt videre.

 

MAILS BESVARES LØBENDE - SKRIV TIL

Har du spørgsmål til studiet så er du velkommen til at skrive en mail. Mailen bliver løbende besvaret af studenterstudievejledningen.

Den Centrale Studievejledning

Du er også meget velkommen til at henvende dig til Den Centrale Studievejledning. 

  • Telefon: 9940 9440

Kontakt studiet

Sekretærer

København

Steen Nielsen
A.C. Meyers Vænge 15
Lokale: 2-3-004/3-078
2450 København SV

Telefon: 9940 9093
steenn@hum.aau.dk
 

Aalborg

Susanne Brandt Bjerregaard
Kroghstræde 3, lokale 3.241
9220 Aalborg Ø

Telefon: 9940 3126
bjerregaard@hum.aau.dk


 

Generel studievejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse, eller måske bare en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

åbningstider og kontaktoplysninger

Generel studievejledning om AAU's uddannelser i København

Hvis du har mere generelle spørgsmål til optagelsen, eller hvordan det er at studere ved Aalborg Universitet København, er du velkommen til at kontakte Vejledningscenteret. Vi vejleder om:

  • Valg af uddannelse
  • Optagelse og adgangskrav
  • Ansøgningsprocedurer
  • Hvilke uddannelser kan kombineres
  • Orlov og barsel
  • Studietvivl
  • Udmeldelse fra studiet

Vejledningscenteret

Frederikskaj 12, stueetagen, lokale 0.62
2450 København SV
studievejledning@cph.aau.dk

Find træffetider her: www.aau.dk/uddannelser/studievejledning/generel-studievejledning/

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi