Forskning
Samarbejde

It, læring og organisatorisk omstilling (On-campus og digital undervisning)

OLIVERA JURISIC

Olivera giver dig svar på spørgsmålet: Hvorfor vælge ILOO?

Olivera ønskede at sætte fokus på læringsaspektet. Læs om, hvorfor Olivera valgte ILOO som overbygning på sin bachelor i Kommunikation og Digitale Medier fra AAU i København.

"Hvorfor ILOO? Fordi jeg vil være med til at sætte fokus på et aspekt i samfundet, som ikke altid får den fortjente opmærksomhed: læringsaspektet - et aspelt, vi alle skal tage seriøst og investere i.

ILOO er en uddannelse, hvor vi til daglig ikke figurerer mange i klassen, men det giver mig mulighed for tættere kontakt og større læringsudbytte.

Uddannelsens faglige indhold er højt, leveres af engerede undervisere, der hele tiden skubber til ens læringsgrænser. Samarbejdet med underviserne motiverer os studerende til at gøre en forskel. Det, man udarbejder, er ikke ligegyldigt!

ILOO vil i fremtiden åbne døre i både den private og offentlige sektor. Selv drømmer jeg om at bruge uddannelsen til arbejde med store skolereformer og omstruktureringer. Med ILOO i bagagen har jeg mod på store opgaver i den virkelige verden”.


Olivera Jurisic afsluttede sin kandidatuddannelse i 2015. Siden afslutningen på uddannelsen har hun været professionel håndspiller i en fransk håndboldklub.

Læs mere om uddannelsen

Studerende fortæller