Forskning
Samarbejde

Interaktive Digitale Medier (IndiMedia), Kandidat

Studiets vejleder

Har du har spørgsmål til kandidatuddannelsen i Interaktive Digitale Medier? Eller til andre uddannelser under Kommunikation og Digitale Medier? Så kan du vælge at kontakte de Decentrale Studievejledere, som udelukkende vejleder om uddannelserne under Kommunikation og Digitale Medier. De Decentrale Studievejledere er selv studerende på en af uddannelserne under kommunikation og Digitale Medier, og kan derfor hjælpe med at besvare mange forskellige spørgsmål, eksempelvis om indholdet på studierne, studieform, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer, merit og meget mere.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os – uanset om du er nuværende eller eventuelt kommende studerende.

 

se kontaktinformation

Kontakt studiet

Har du spørgsmål angående kandidatuddannelsen i Interaktive Digitale Medier, eller de andre uddannelser under Kommunikation og Digitale Medier, som ikke hører under studievejledningen, kan du kontakte studienævnssekretærer:

Eva Althoff Bengaard
Telefon: 9940 3606
E-mail: eab@hum.aau.dk

Generel studievejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse, eller måske bare en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

åbningstider og kontaktoplysninger

Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi