AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Interaktive Digitale Medier (IndiMedia), Kandidat

Studiets vejleder

Har du har spørgsmål til kandidatuddannelsen i Interaktive Digitale Medier? Eller til andre uddannelser under Kommunikation og Digitale Medier? Så kan du vælge at kontakte de Decentrale Studievejledere, som udelukkende vejleder om uddannelserne under Kommunikation og Digitale Medier. De Decentrale Studievejledere er selv studerende på en af uddannelserne under kommunikation og Digitale Medier, og kan derfor hjælpe med at besvare mange forskellige spørgsmål, eksempelvis om indholdet på studierne, studieform, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer, merit og meget mere.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os – uanset om du er nuværende eller eventuelt kommende studerende.

De Decentrale Studievejledere

Rikke Ljungkvist Knøss
Freya Fabricius Holst
Camilla Kyvsgaard Hansen

Rendsburggade 14
9000 Aalborg

Tlf. 9940 9012
E-mail: studvejl-kdmAAL@hum.aau.dk

Se åbningstider her

Kontakt studiet

Har du spørgsmål angående kandidatuddannelsen i Interaktive Digitale Medier, eller de andre udannelser under Kommunikation og Digitale Medier, som ikke hører under studievejledningen, kan du kontakte studienævnssekretærer:

Eva Althoff Bengaard
Telefon: 9940 3606
E-mail: eab@hum.aau.dk

Generel studievejledning om AAU's uddannelser

Generel studievejledning om AAU's uddannelser


AAU StudievejledningHer finder du masser af information om blandt andet optagelse, ansøgningsprocedure, valg undervejs, orlov og udmeldelse.

Du er også altid velkommen til at e-maile eller ringe til AAU Studievejledning hvis du har spørgsmål, eller har brug for en snak.

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Åbningstider for telefonsamtaler: Mandag-fredag kl. 12.00-15.00

Vi har udvidet åbningstid (10-15) i følgende perioder i 2019:
Den 22. februar – 15. marts
Den 14. juni – 5. juli
Den 26. juli – 8. august.

personligt møde:

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi