AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Interaktionsdesign, cand.scient.

Job & karriere

Som kandidat i Interaktionsdesign fra Aalborg Universitet vil du være klædt på til ansættelse i en videnstung privat virksomhed som interaktionsdesigner, designer, systemudvikler, projektleder, metodemedarbejder eller konsulent.

Der er stor efterspørgsel på professionelle interaktionsdesignere, ikke mindst fordi brugernes forventninger til moderne it-systemer i stigende grad involverer høj kvalitet på parametre som brugeroplevelse, anvendelseskvalitet og æstetik.

de første kandidater

I sommeren 2019 udklækkede vi de første kandidater fra Interaktionsdesign. En ny flok cand.scient.'er stod klar til at indtage jobmarkedet, og flere af dem havde allerede et job på hånden, inden de var færdige med at læse. 

Andre kandidater har fået arbejde hos Netcompany, Accenture og LEGO Group. Jobtitlerne er fx Interface Consultant, UI/UX Designer og Technology Consulting Analyst.

Læs mere om uddannelsen

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere giver sparring på din karriere. Mens du studerer på AAU, kan du deltage i karriere- og jobrelaterede arrangementer og booke karrierevejledningssamtaler til en snak om fx:

  • Ansøgning og cv
  • Praktik- og studiejobsøgning
  • Kompetencer – både de faglige og de mere personlige
  • Gode værktøjer til at finde rundt i dine karrieretanker
  • At få hul på jobsøgningen, inden du bliver færdiguddannet

 

LÆS MERE OM AAU Karriere her