Forskning
Samarbejde

Intelligent Reliable Systems, civilingeniør

Kiril Vasilev Panev, studerende på Intelligent Reliable Systems

Studerende fortæller

Kiril Vasilev Panev, studerende på Intelligent Reliable Systems, fortæller om uddannelsen

“Jeg valgte denne uddannelse, fordi den giver mig frihed til at skabe systemer og implementere liv og intelligens i dem, så de kan bruges til større formål.”

“Uddannelsen giver mig muligheden for at designe, udvikle og lave prototyper af automatiserede systemer, som bliver brugt bredt i den kommercielle og industrielle sektor.

Uddannelserne på AAU er praktisk orienterede, så du ikke blot får teoretisk viden; du forberedes også til arbejdet som ingeniør på et praktisk plan. Gennem gruppearbejdet med forskellige projekter, som jeg har arbejdet med, fx "Magnetic levitation" og "Stabilization of satellite dishes on a ship in open sea", og mange andre i kombination med struktureret metodologi til dokumentation af arbejdsprocessen, har jeg virkelig lært at arbejde i praksis. Underviserne er altid hjælpsomme, hvis man står i en situation, man ikke helt kan hitte ud af. Sidst, men ikke mindst – universitetsbiblioteket har virkelig godt materiale, og det er med til at give mig nye ideer hele tiden.”

Kiril Vasilev Panev, studerende på uddannelsen, fra Bulgarien