AAU logo

Integrated Food Studies

Job & karriere

Job & karriere


Alsidig beskæftigelse

Som kandidat i Integrated Food Studies kan du finde beskæftigelse inden for fødevareindustrien, hvor du kan arbejde med produktudvikling og design, strategisk ledelse og teknologiudvikling. Du kan også få job som kost- og ernæringskonsulent inden for fødevareservice og madproduktion både i private og offentlige virksomheder.

Du har også mulighed for at arbejde med forandringsledelse inden for den offentlige sektor, f.eks. i forbindelse med udvikling af nye måltidsløsninger til skolebørn eller de ældre borgere. Du kan varetage sundheds- og ernæringskampagner i offentlig regi eller for interesseorganisationer.

Med en kandidatuddannelse i Integrated Food Studies er det også muligt at påbegynde en forskeruddannelse (et Ph.d.-studium), arbejde i konsulentbranchen eller undervise i forskellige regi, f.eks. på professionshøjskoler eller på efterskoler og højskoler.

Gode jobmuligheder

Dimittender fra Aalborg Universitet har typisk allerede via deres projektarbejde et vist netværk og er med det fokus, der igennem uddannelsen har været på samarbejde med offentlige og private virksomheder og organisationer, populære kandidater til at få job.

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere kan vejlede dig om karrieremuligheder og erhvervskontakt under studiet. Få bl.a. vejledning om:

  • Ansøgning og CV
  • Praktik og studiejob
  • Dine personlige kompetencer
  • Arbejdsmarkedet og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
     

LÆS MERE OM PÅ AAU Karriere's HJEMMESIDE