Forskning
Samarbejde

Innovative Communication Technologies and Entrepreneurship, civilingeniør

PRAKTIK OG UDLANDSOPHOLD

På 3. semester af kandidatuddannelsen i Innovative Communication Technologies and Entrepreneurship er der mulighed for virksomhedsophold eller et semester på et universitet i udlandet.

Erhvervslivet efterlyser folk med internationale erfaringer og derfor vil du ofte have en fordel, når du skal søge job, hvis du har været på udlandsophold som en del af din uddannelse. Personer fra disse virksomheder kommer desuden og underviser til forskellige gæste-lektioner i hvert semester af uddannelses forløb, så der er rig mulighed for at networke.

ICTE-uddannelsen samarbejder med førende virksomheder inden for området, hvilket giver gode kontakter og mulighed for spændende projekter i samarbejde med virksomheder.

Internationalt Kontor står klar til at rådgive dig, men du skal selv gøre det forberedende arbejde. Det er fx at undersøge, om du skal have forhåndsmerit, søge bolig i udlandet, have styr på forsikringer, visum, evt. vaccinationer mm., samt søge om at få din SU med til udlandet.

LÆS MERE PÅ INTERNATIONALT KONTORS HJEMMESIDE

 

Startup i praksis

AAU tilbyder i samarbejde med Supporting Entrepreneurship at Aalborg University (SEA) og Fonden for Entreprenørskab muligheden for at bruge det 3. semester i ICTE kandidatuddannelsen på at udføre et projektorientered forløbet i egen virksomhed. Læs mere her.

VIL DU PÅ UDLANDSOPHOLD?

Kvinde der kigger ud over horisonten

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold