AAU logo

Innovative Communication Technologies and Entrepreneurship, civilingeniør

Job & karriere

Job & karriere

Kandidatuddannelsen i Innovative Communication Technologies and Entrepreneurship (ICTE) fra Aalborg Universitet giver dig jobmuligheder inden for en lang række af private virksomheder og offentlige institutioner. Du kan bl.a. blive ansat i større private virksomheder inden for tele-, it- og medieområdet, udstyrsproducenter, infrastrukturselskaber, indholdsleverandører, serviceudbydere, konsulentvirksomheder, uddannelses- og forskningsinstitutioner samt offentlig administration.

Med en kandidatgrad i ICTE vil du være kvalificeret til en stilling med høje krav til overblik og analytiske evner. Mange virksomheder efterspørger i stigende grad ingeniører med bredere kompetencer, der kan indgå i tværfaglige projekt-teams og kan bidrage til virksomhedernes strategi- og forretningsudvikling.

Du kan vælge at arbejde med konkret udvikling af nye koncepter, tjenester og løsninger, eller du kan vælge en mere konsulentorienteret profil, fx med fokus på strategi og forretningsudvikling.

Uddannelsen samarbejder med førende virksomheder indenfor området, bl.a. Nokia, Motorola, Terma, Litepoint, Sonofon med flere.

Hør Christoffer fortælle om sit arbejde efter endt uddannelse

 

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere kan vejlede dig om karrieremuligheder og erhvervskontakt under studiet. Få bl.a. vejledning om:

  • Ansøgning og CV
  • Praktik og studiejob
  • Dine personlige kompetencer
  • Arbejdsmarkedet og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
     

LÆS MERE OM PÅ AAU Karriere's HJEMMESIDE