Forskning
Samarbejde

Informationsvidenskab, Kandidat

Studiets vejleder

Har du spørgsmål til kandidatuddannelsen i Informationsvidenskab? Eller til andre uddannelser under kommunikation og digitale medier? Så kan du vælge at kontakte de Decentrale Studievejledere, som udelukkende vejleder om uddannelserne under kommunikation og digitale medier. De Decentrale Studievejledere er selv studerende på en af uddannelserne under kommunikation og digitale medier, og kan derfor hjælpe med at besvare mange forskellige spørgsmål, eksempelvis om indholdet på studierne, studieform, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer, merit og meget mere.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os – uanset om du er nuværende eller eventuelt kommende studerende.

De decentrale studievejledere i Aalborg

Line Wigard
Camilla K. Hansen

Rendsburggade 14, lokale 2.250
9000 Aalborg

Tlf. 9940 9012

E-mail: studvejl-kdmAAL@hum.aau.dk

Se åbningstider her
 

De decentrale studievejledere i København

Caroline Margrethe Pedersen
Rikke L. Knøss

Frederikskaj 12 vejledningslokale 3, 2450 København SV
Mail: studvejl-kdmCPH@hum.aau.dk

Se åbningstider her

Kontakt studiet

Har du spørgsmål angående kandidatuddannelsen i Informationsvidenskab / Information Studies eller de andre uddannelser under Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier, som ikke hører under studievejledningen, kan du kontakte studienævnssekretærerne:

i Aalborg:

Eva Althoff Bengaard
Telefon: 9940 3606
E-mail: eab@hum.aau.dk

i København:

Bjarke Madsbøll
Telefon: 9940 9045
E-mail: bjarke@hum.aau.dk

AAU Studie- og trivselsvejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag fra kl. 12:00 til 14:00.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere, eller du kan booke en video- eller telefonsamtale, hvor vi ringer dig op. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid. Der er også særlige forholdsregler for at forebygge spredning af coronavirus, som vi sender til dig på e-mail, når du booker en fysisk samtale hos os. Du må ikke komme hos os uden aftale - vi håber på din forståelse.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi