AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Informationsvidenskab, Kandidat

Job & karriere

Job & karriere

Når du kommer ud på arbejdsmarkedet med en kandidatuddannelse i Informationsvidenskab, har du mulighed for at indgå i flere jobs og løse mange forskellige opgaver. Det afhænger først og fremmest af, hvad dine interesser er, og hvad du har valgt at fordybe dig i undervejs i uddannelsen, eksempelvis gennem dit praktikforløb og i dit kandidatspeciale.

Flertallet af kandidaterne fra Informationsvidenskab arbejder typisk der, hvor der skal overvindes barrierer, løses problemer og ske en udvikling via kommunikation og/eller kommunikationsteknologi – det være sig mennesker imellem, mennesker og organisation imellem, virksomheder og offentlighed imellem, eller mennesker og informationsteknologi imellem.

Med en kandidat i Informationsvidenskab, har du mulighed for at få job i alle slags virksomheder – store eller små, private eller offentlige. Dine jobfunktioner kan være mange, igen afhængigt af hvad du har fokuseret på undervejs i din uddannelse. Du kan eksempelvis få job som systemudvikler, teknologikonsulent, informationstilrettelægger, webdesigner eller informationsmedarbejder. Inden for it-sektoren kan du også blive forsker, underviser, formidler, konsulent eller strategiudvikler.

Se hvilke job- og karrieremuligheder kandidatuddannelsen i Informationsvidenskab på Aalborg Universitet har ført til (dimittendundersøgelsen)

Informationsvidenskab - kandidat AAU Aalborg 2017

Informationsvidenskab - kandidat AAU København 2017

Læs mere om uddannelsen

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere giver sparring på din karriere. Mens du studerer på AAU, kan du deltage i karriere- og jobrelaterede arrangementer og booke karrierevejledningssamtaler til en snak om fx:

  • Ansøgning og cv
  • Praktik- og studiejobsøgning
  • Kompetencer – både de faglige og de mere personlige
  • Gode værktøjer til at finde rundt i dine karrieretanker
  • At få hul på jobsøgningen, inden du bliver færdiguddannet

 

LÆS MERE OM AAU Karriere her