AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Information Studies, Kandidat

Udlandsophold

Der er ikke nogen fast procedure for, hvornår du som studerende på kandidatuddannelsen i Information Studies kan tage et udlandsophold. Som udgangspunkt er det helt op til dig selv, hvor du gerne vil hen, og hvornår – men det skal godkendes af Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier. Måden du får et udlandsophold godkendt på, er ved nøje at overveje, hvorfor du gerne vil af sted, og hvad dette ophold har af relevans for lige præcis dit uddannelsesforløb. På den måde kan et udlandsophold være med til at skabe din unikke faglige profil.

Projektorienteret forløb

Når du er studerende på kandidatuddannelsen i Information Studies, har du rig mulighed for at komme i projektorienterede forløb og/eller tage et udlandsophold. Det projektorienterede forløb er som udgangspunkt placeret på 3. semester af uddannelsen. Det er helt op til dig selv, hvor du gerne vil i praktik henne – du kan eventuelt vælge at kombinere det med et udlandsophold.
 
Eksempler på opgaver:
  • Arbejde med IT-udviklingsprojekter
  • Informationsarkitektur
  • Behovsafdækning, analyse, løsningsdesign, udvikling, test og leverance i forbindelse med konkret software-produkt
  • Udvikling af e-learning
Læs mere om uddannelsen

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold