AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Informatik, Kandidat

Studerende i gang med gruppearbejdet

Informatik

Kandidatoverbygningen i Informatik giver dig indgående viden om kommunikation i organisationer og computeren som medium for formidling.

Bacheloruddannelsen i Informatik er lukket, men overbygningsuddannelsen fortsætter indtil efterårsoptag 2021. 

Gennem uddannelsen får du avanceret viden om brugssituationer som moderne it indgår i, it i arbejdssammenhænge og anvendelsen af it i massekommunikation. Derudover kommer du specifikt til at lægge vægt på planlægningen af fremtidige it-systemer i samspil med brugerne. Sidst i uddannelsen får du mulighed for at specialisere dig inden for en faglighed i et tværfagligt projektsamarbejde, som du selv definerer.

Informatikuddannelsen er designet i et perfekt miks mellem datalogiske grundprincipper og kommunikation. Du lærer at udvikle og programmere it-systemer professionelt samtidig med, at du analyserer designet og brugen af multimedier, internet og kommunikationsteknologi. Det betyder, at du kommer til at arbejde med en bred vifte af fag som fx design, æstetik, kulturanalyse, programmering og design af it-systemer.

Besøg os på Facebook og se hvad de studerende laver på uddannelsen. Du kan også læse sjove og spændende historier om alt hvad der rører sig inden for IT.

Der er ansøgningsfrist den 1. marts med studiestart den 1. september. Find optagelsesprocedurer her.

 

Læs mere om uddannelsen

Du får viden om

  • Kommunikationsprocesser og kommunikationsdesign
  • Avanceret menneske-maskine-interaktion
  • Avanceret systemudvikling
  • Design af brugergrænseflader

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen