AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Idrætsteknologi

Udlandsophold i Beijing, Kina.

Udlandsophold i Beijing, Kina.

Under mit praktikophold hos Li-Ning Sport Science Research Center, Beijing, var jeg ansvarlig for at undersøge hvorledes placering af et dæmpende materiale i løbesko har indflydelse på skoens støddæmpning både mekanisk, biomekanisk og subjektiv for løberen. Derudover var jeg med til at udarbejde information materiale om løb og løbesko egenskaber til design afdelingen.

Mit udlandsophold har været en spænende oplevelse, både på det faglige og det personlige plan. I samspillet mellem at anvende de værktøjer og viden jeg har tillært mig igennem min uddannelse og den store tillid som virksomheden havde til mig, har mit udbytte fagligt været; større viden, øvelse, forståelse og sammenhæng af mit område Sports Technology.

Personligt har jeg lært meget om kultur og mig selv. Det har været fedt at prøve at skulle bo og tilpasse sig en hel anden kultur, hvilket har resulteret i, at jeg ikke er bange for at søge arbejde/flytte til et andet land, selvom deres kultur er forskellig fra vores her i Danmark/Skandinavien.

Kan kun anbefale andre at tage ud og udfordre jeres viden og personlighed.

Karina Kogut Toft Thomsen
Kandidat i Sports Technology