Forskning
Samarbejde

Erhvervsøkonomi, cand.merc.

Undersøgelse af en konkret virksomhed

Christoffer Mønster Frydkjær, Organisation og Strategi.

Christoffer Mønster FrydkjærHvordan er det at gå på studiet?

Det er rigtig fedt. Man får mange muligheder for at fremlægge, og man får mulighed for at besøge en virksomhed, man skal undersøge i flere omgange.


Hvorfor valgte du studiet?

Jeg er selv bedst til matematiske fag, men jeg synes, det ville være trættende, hvis jeg skulle bruge resten af mit liv på at sidde i regneark og lave beregninger. Så jeg valgte uddannelsen, fordi jeg håber på i højere grad at kunne arbejde med mennesker.

 


Hvad vil du gerne bruge uddannelsen til?

Jeg håber på at kunne blive leder i en organisation på et tidspunkt.


Hvilken uddannelsesbaggrund har du?

Jeg har gået på STX, og så har jeg en bachelor i Erhvervsøkonomi.


Hvor stor er arbejdsbyrden?

Der er mere arbejde end på bacheloren, men jeg synes ikke, det er så galt, men jeg har så heller ikke været til eksamen endnu.


Hvordan ser en normal uge på studiet ud?

Den første del af semesteret er der forelæsninger fra 8 til mellem 14 og 16 hver dag. Den næste halvdel går til semesterprojektet, og der er ikke flere forelæsninger. Det minder lidt om at skrive bachelor.


Hvordan er forelæsningerne og eksamenerne fordelt på semestret?

Der er forelæsninger fra 8 til mellem 14 og 16, hver dag i starten. Derefter er det semesterprojekt og eksamen i januar.


Hvad er det bedste og værste ved studiet?

Jeg kan rigtig godt lide, at der er rigtig mange fremlæggelser, og at man får tildelt en virksomhed, man skal ud og undersøge. Jeg kan ikke komme på noget dårligt.


Har du et godt råd til nye studerende?

Der er meget videnskabelig metode. Der en del, som ikke bryder sig om det, men giv det en chance, så bliver det rigtig godt.

- Christoffer Mønster Frydkjær, 2017.