Forskning
Samarbejde

Erhvervsøkonomi, cand.merc.

Marketing på Aalborg University Business School

Marketing, cand.merc.


Kandidatuddannelsen i Marketing på Aalborg University Business School (AAUBS) fokuserer på områder inden for marketing og salg. Uddannelsen giver dig en indgående og bred forståelse for, hvordan salg og marketing fungerer i organisationer, ved at udvikle din viden inden for forskellige områder af marketing, inklusive indsigt i kundebehov, værdiskabelse samt branding. 

I løbet af kandidatuddannelsen får du den nødvendige viden, færdigheder og kompetencer til at arbejde professionelt med salg og marketing. Uddannelsen er struktureret og udføres i tæt samarbejde med et panel af erhvervsledere fra en bred vifte af virksomheder, hvilket sikrer, at uddannelsens kurser er relevante, imødekommer aktuel forretningspraksis og er i overensstemmelse med forventningerne hos dine fremtidige arbejdsgivere.

Kandidatuddannelsen er kendetegnet ved en anvendelsesorienteret tilgang eksemplificeret ved casestudier og projektarbejde, relateret til konkrete problemstillinger i erhvervslivet. Uddannelsen er engelsksproget, og undervisningen foregår derfor på engelsk.

Virksomheder efterspørger i højgrad velkvalificerede kandidater inden for marketing og salg. Typiske jobs vil være inden for salgsplanlægning, markedsanalyse, kommunikation og strategi, i jobfunktioner som rådgiver, konsulent eller projektleder for senere at avancere til en lederstilling.

MED EN KANDIDATGRAD I MARKETING ER DU I STAND TIL AT:

  • udvikle dyb indsigt i kunder og markeder
  • bruge denne indsigt til at rådgive en virksomhed i forhold til strategiske beslutninger
  • sikre, at virksomheder udfører salgs- og marketingaktiviteter effektivt og effektivtLæs den fulde uddannelsesbeskrivelse i aau's engelske studieguide

Krav om engelsk på B-niveau

På alle engelsksprogede uddannelser på Aalborg Universitet er der krav om bestået engelsk på minimum B-niveau med et gennemsnit på 3,0 eller A-niveau med minimum 2,0 karaktergennemsnit uden oprunding.

Du beviser dit engelskniveau ved at uploade eksamensbevis fra din gymnasiale uddannelse, når du søger om optagelse i Ansøgningsportalen.

LÆS MERE OM VORES ENGELSKKRAV