Forskning
Samarbejde

Erhvervsøkonomi, Cand. Merc.

Khalid Alkohali, Organisation og strategi

Khalid har i efteråret 2020 været i praktik hos Continia Software, hvor han har arbejdet som Executive Assistant.

Khalid Alkohali- Jeg valgte netop det praktikophold, fordi jeg havde et ønske om at arbejde og udvikle mig inden for forandringsledelse. Min rolle var primært at assistere for ledelsen, bistå til projekter samt have ansvaret for egne projekter. Jeg har blandt andet varetaget optimering af marketingsaktiviteter, hvor jeg har arbejdet med Business Intelligence og dataanalyse.

Jeg oplevede et praktiksted, som i mindre grad gik op i struktur, hvilket går hånd i hånd med min måde at arbejde på. Jeg er en person, som har et stort ønske om at have ansvar for egne projekter. Jeg har derfor ikke behov for at blive sat i gang af andre, og jeg føler også, det er en måde, jeg skiller mig positivt ud på i forhold til mine medstuderende.

Gennem et praktikophold kan man finde ud af, hvad man egentlig gerne vil i sit arbejdsliv, og jeg anbefaler virkelig, at man kaster sig ud i det og tager ansvar. Jeg forstår selvfølgelig godt, at man ofte havner i praksisforløb, som er strukturerede og planlagt på forhånd, og at man på den måde får tildelt en rolle i organisationen. Men kommer man i praktik, hvor forløbet ikke er planlagt inden opstart, synes jeg, at man skal skabe sin egen rolle med dertilhørende ansvar. Blandt andet ved at tænke over og forstå helheden af de opgaver, man får. Hvad gør de egentlig for organisationen, og hvorfor er de nødvendige at få løst?

- Khalid Alkohali, 2021