AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Erhvervsøkonomi, Cand. Merc.

Brug for cand. merc.-studerende

"Samarbejdet med de studerende fra Aalborg Universitet, ikke kun cand. merc.-studerende, giver os et tro på fremtiden for både havnen og samfundet." Claus Holstein, Aalborg Havn

Claus HolsteinI Aalborg Havn Logistik A/S har vi ved flere lejligheder gjort brug af cand. merc.-studerende til at forholde sig til mere eller mindre velformuerede problemer og udfordringer i koncernen Aalborg Havn. De enkelte projekter har været af forskellig varighed og kompleksitet, men samlet set har de alle været udtryk for reele enten taktiske eller strategiske udfordringer, organisationen stod overfor.

Fælles for løsningerne af opgaverne og udbyttet af samarbejdet er for Aalborg havn, at vi har fået løsningsforslag baseret på nyeste teoretiske viden indenfor det erhvervsøkonomiske felt, og i enkelte tilfælde har vi kunnet implementere løsningsforslagene direkte i vores organisation. Samarbejdet med de studerende fra Aalborg Universitet, ikke kun cand. merc. studerende, giver os et tro på fremtiden for både havnen og samfundet.