Forskning
Samarbejde

Erhvervsøkonomi, cand.merc.

Fagligt indhold

På kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi skal du vælge en retning, du vil specialisere dig i. Se specialiseringsmulighederne nedenfor på denne side.

Cand.merc.-retningerne er opbygget på samme måde. Det første år (1.-2. semester) følger du en række fag, som er rettet specifikt mod din cand.merc.-specialiserings faglige profil. Du vil desuden følge metodologiske fag, der er nødvendige for at arbejde med de uddannelsesspecifikke fag.

På 3. semester har du mulighed for at sammensætte fag inden for cand.merc.-retningens faglige område. Du kan vælge et virksomhedssamarbejde og sammensætte dette med andre fag på uddannelsen. Du kan desuden følge relevante kurser fra andre studieretninger på Aalborg Universitet.

Specialet, som du skal udarbejde på 4. semester, er en skriftlig afhandling, der skal vise dine evner til faglig fordybelse. Specialets emne skal godkendes af studienævnet, og du får en frist for aflevering af specialet.

Læs projekter skrevet af erhvervsøkonomistuderende i Projektbiblioteket:

Se studieordning for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi.

Gruppe- og projektarbejde

Gruppe- og projektarbejde

Gruppe- og projektarbejdet på Aalborg Universitet giver dig mulighed for at få en spændende og lærerig studietid både fagligt og socialt.
 

Læs mere om gruppe- og projektarbejde