AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Engelsk, Kandidat

Job & karriere

Job & karriere

Alt tyder på, at der også i fremtiden vil blive større og større brug for folk, der ikke bare passivt indoptager britisk og amerikansk kultur, men som er i stand til aktivt at formidle disse kulturers væsen og historie. Dette gælder både i offentligt og privat regi, inden for undervisningssektoren og den hastigt voksende informations- og kulturformidlingsindustri.

En uddannelse i Engelsk kvalificerer dig til en række forskellige jobtyper. Kandidatundersøgelsen viser, at 51 % får arbejde inden for undervisningssektoren, mens resten får job, hvor der kræves sproglig, kommunikativ og analytisk kompetence på et højt niveau, fx informationsarbejde (marketing, kulturformidling, oversættelse), planlægning, administration og projektledelse.

Arbejdsformen på Aalborg Universitet er projekt- og gruppeorienteret. Det gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet, da du allerede i løbet af din uddannelse har opnået kompetencer inden for teamarbejde, og da du er hurtig til at sætte dig ind i og arbejde med problemstillinger.

Her kan du læse om den karrierevej, en af vores alumner fra Engelsk har fulgt:

Lars Van Het Erve

Til arbejdsgiverne

I dette faktaark om kandidatuddannelsen i Engelsk, kan du se, hvad du som arbejdsgiver kan forvente af en kandidat fra uddannelsen, ligesom du kan se, hvor kandidaterne typisk bliver ansat.

Studerende fortæller

Læs mere om uddannelsen

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere giver sparring på din karriere. Mens du studerer på AAU, kan du deltage i karriere- og jobrelaterede arrangementer og booke karrierevejledningssamtaler til en snak om fx:

  • Ansøgning og cv
  • Praktik- og studiejobsøgning
  • Kompetencer – både de faglige og de mere personlige
  • Gode værktøjer til at finde rundt i dine karrieretanker
  • At få hul på jobsøgningen, inden du bliver færdiguddannet

 

LÆS MERE OM AAU Karriere her