Uddannelse
Forskning
Samarbejde

International Virksomhedskommunikation i Engelsk, kandidat

Job & karriere

Job & karriere

Tager du uddannelsen i International Virksomhedskommuni­kation i Engelsk, kan du få job i en erhvervsvirksomhed, hvor du sammen med din afdeling står for kontakten til de engelsk­talende markeder. Du arbejder fx i virksomhedens marketing-afdeling, hvor du er med til at udforme reklamefremstød til udenlandske markeder, eller du tager med salgsafdelingen på messer i udlandet og deltager i den personlige kontakt med de uden­landske kunder. Du kan også være med til at udforme virksom­hedens reklamer, brochurer og brugsanvisninger. En anden mulighed er at søge job i internationale organisationer som fx hjælpeorganisationer.
 

Til arbejdsgiverne

I dette faktaark om kandidatuddannelsen i International Virksomhedskommunikation, Engelsk, kan du se, hvad du som arbejdsgiver kan forvente af en kandidat fra uddannelsen, ligesom du kan se, hvor kandidaterne typisk bliver ansat.

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere giver sparring på din karriere. Mens du studerer på AAU, kan du deltage i karriere- og jobrelaterede arrangementer og booke karrierevejledningssamtaler til en snak om fx:

  • Ansøgning og cv
  • Praktik- og studiejobsøgning
  • Kompetencer – både de faglige og de mere personlige
  • Gode værktøjer til at finde rundt i dine karrieretanker
  • At få hul på jobsøgningen, inden du bliver færdiguddannet

 

LÆS MERE OM AAU Karriere her