AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Datalogi, kandidat

Studiets vejledere

Hvis du har spørgsmål om kandidatuddannelsen i Datalogi på Aalborg Universitet, så er du velkommen til at kontakte vores studievejledere, som selv er studerende. De kan bl.a. vejlede om indholdet på uddannelsen, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer m.v.

Studievejleder Mathias Møller Lybech

mathias møller lybech


Studievejleder Melanie Selman

melanie selman


E-mail: studievejl@cs.aau.dk
Telefon: 93 56 22 58 

Træffetider

Mandage og onsdage 14-16

Selma Lagerløfs Vej 300, lokale 2.2.16 (mødelokale)
9220 Aalborg Ø

Studievejlederne vil være at træffe på kontoret i ovennævnte tidsrum. Det kan dog være en fordel at have aftalt et møde, så ventetiden kan minimeres. En del spørgsmål kan også klares via e-mail. Det er ikke muligt at lægge telefonbesked, så telefonen bliver kun besvaret i kontorets åbningstid.

 

Kontakt studiet

Hvis du har spørgsmål til de enkelte semestre på uddannelsen, er du velkommen til at kontakte studiesekretæren:

7.-8. SEMESTER

Ulla Øland, ulla@cs.aau.dk

9.-10. SEMESTER

Lene Even, even@cs.aau.dk

AAU Studievejledning: Studie- og trivselsvejledning

AAU Studievejledning 2019-2020
AAU Studievejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet optagelse, ansøgningsprocedure, valg undervejs i studiet, studietvivl, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag til fredag kl. 12:00 til 15:00. I perioder op til ansøgningsfrister har vi udvidet åbningstid. Se hvilke datoer her.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi