AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Culture, Communication and Globalization, Kandidat

Job & karriere

Culture, Communication and Globalization giver en kvalifikationsprofil, der retter sig mod at blive international markeds- og kommunikationsmedarbejder, projektmedarbejder eller sagsbehandler i en internationalt orienteret virksomhed eller organisation.

Informationsarbejde, markedsføring og PR, bistandsarbejde, turisme, kulturformidling, intern/ekstern kommunikation og personaleuddannelse er blot nogle af de felter, hvor kombinationen af kompetencer på højt niveau inden for sprog, kommunikation, kultur samt erhvervs- og samfundsforhold er efterspurgt.

Arbejdsformen er projekt- og gruppeorienteret på Aalborg Universitet. Det gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet, da du allerede i løbet af din uddannelse har opnået kompetencer inden for teamarbejde, og da du er hurtig til at sætte dig ind i og arbejde med problemstillinger.

Til arbejdsgiverne

I dette faktaark om kandidatuddannelsen i Culture, Communication and Globalization, kan du se, hvad du som arbejdsgiver kan forvente af en kandidat fra uddannelsen, ligesom du kan se, hvor kandidaterne typisk bliver ansat.

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere kan vejlede dig om karrieremuligheder og erhvervskontakt under studiet. Få bl.a. vejledning om:

  • Ansøgning og CV
  • Praktik og studiejob
  • Dine personlige kompetencer
  • Arbejdsmarkedet og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
     

LÆS MERE OM PÅ AAU Karriere's HJEMMESIDE