Forskning
Samarbejde

Computer Science (IT), kandidat

Adgangskrav

Hvis du har en bachelorgrad i Informationsteknologi med specialisering i teknologi fra Aalborg Universitet har du tre års retskrav på at blive optaget på kandidatuddannelsen i Computer Science (IT). 

Du kan også blive optaget på kandidatuddannelsen i Computer Science (IT), hvis du har en bachelorgrad i Datavidenskab fra Aalborg Universitet eller en bachelorgrad i Datavidenskab fra Aarhus Universitet, en bachelorgrad i Data Science fra IT-Universitetet i København eller en bachelorgrad i Interaktionsdesign fra Aalborg Universitet. Der er indgået en særaftale mellem Aalborg Universitet og UCN, så hvis du er professionsbachelor i Softwareudvikling og har fulgt kurser i syntaks og semantik samt diskret matematik, kan du også blive optaget.

Ansøgere med andre baggrunde vil blive vurderet individuelt.

Da uddannelsen er engelsksproget skal ansøgere uden retskrav dokumentere sprogfærdigheder i engelsk

Hvis du gerne vil vide mere om dine optagelsesmuligheder på Computer Science (IT) kan du kontakte studiesekretær Ulla Øland på ulla@cs.aau.dk

Giver din uddannelse ikke direkte adgang?

Hvis din uddannelse ikke er nævnt under adgangskravene, men er beslægtet, kan du stadig søge om optagelse. Når du søger, vil studiet lave en individuel faglig vurdering af dit adgangsgrundlag i forhold til den specifikke kandidatuddannelse.

Spørg gerne studievejlederen fra uddannelsen om dine optagelsesmuligheder, hvis du er i tvivl. Du finder kontaktinfo under ”Kontakt og Studievejledning”.

Krav om engelsk på B-niveau

På alle engelsksprogede uddannelser på Aalborg Universitet er der krav om bestået engelsk på minimum B-niveau med et gennemsnit på 3,0 eller A-niveau med minimum 2,0 karaktergennemsnit uden oprunding.

Du beviser dit engelskniveau ved at uploade eksamensbevis fra din gymnasiale uddannelse, når du søger om optagelse i Ansøgningsportalen.

LÆS MERE OM VORES ENGELSKKRAV

Læs mere om uddannelsen

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 1. marts med studiestart den 1. september.


Du skal søge digitalt via ansøgningssystemet. Husk, at din ansøgning skal indeholde dokumentation for bestået adgangsgivende eksamen.

Søg optagelse


Svar på din ansøgning

Har du søgt optagelse inden ansøgningsfristens udløb, kan du forvente svar senest den 10. juni.

 

yderligere information

Du kan læse mere om optagelse på en kandidatuddannelse fx frister, meritmuligheder, dispensation og information til ansøgere, der er forsinkede i deres bacheloruddannelse.

Læs mere om optagelse på en kandidatuddannelse

BACHELORUDDANNELSE FRA AAU, SOM GIVER RET TIL OPTAGELSE (RETSKRAV)

Du har ret til optagelse på den kandidatuddannelse, der er den naturlige overbygning af din bacheloruddannelses fagområde. Retskravet gælder til kandidatuddannelsen på det universitet, du tog din bacheloruddannelse ved og er gældende i 3 år. 

læs mere om retskrav