Forskning
Samarbejde

Biologi

Studerende fortæller

Studerende fortæller

Christine R. Sørensen, studerende på Biologi, fortæller om uddannelsen

"Biologi på Aalborg Universitet er en bred uddannelse, hvor man får afprøvet mange hjørner inden for biologien"

"Jeg har altid fundet biologi spændende. Alle de små ting der får et økosystem til at fungere. Helt ufatteligt kompleks vores kroppe er, og hvor helt ufattelig fascinerede det er, at det alt sammen er kommet igennem evolution.

Jeg drømmer om i fremtiden at sidde i et laboratorie inden for fødevareindustrien eller medicinalindustrien. Det er en del anderledes end mine medstuderende, men ved hjælp af de projekter, vi laver, så er det nemmere at tilpasse uddannelsen til ens interesser.

I løbet af mine år på Aalborg Universitet har jeg arbejdet med mange fascinerende emner.  Jeg har lavet alt lige fra målt fedtprocent på en bananflue, lavet diætanalyse på vildsvin og grævling til at have undersøgt en bakteriepopulation i et biogasanlæg og antibiotikaresistens.

Der er stort fokus på studieboliger i Aalborg. Der bliver bygget rigtig meget, så det er ikke svært at finde noget at bo i. Der er også god mulighed for gode, nye lejligheder. Plus det er en af de billigste studiebyer at bo i.

Der er mange studerende i Aalborg, og det kan tydelig mærkes. Der er masser af tilbud til studerende, så man kan lave noget med sine medstuderende eller lære nogle nye mennesker at kende. Det er nemt at mærke på atmosfæren i Aalborg, at det er en studieby – på den gode måde selvfølgelig."

Christine Riisager Sørensen, studerende på Biologi