Forskning
Samarbejde

Biologi

Studerende fortæller

Studerende fortæller

Anna Kathrine Peis, studerende på Biologi, fortæller om uddannelsen

"Jeg valgte at læse Biologi, fordi jeg elsker at vide hvordan alting fungerer, hvorfor bladene falder af træerne, og hvad vi bruger ilten, vi indånder, til"

"Jeg valgte AAU pga. den problemorienterede læringsform. Jeg forestiller mig at skulle ud og arbejde på den måde i erhvervslivet, når jeg engang er færdig, og så er det rart at have noget erfaring med projektarbejde. Lige nu skriver jeg projekt alene, fordi jeg gerne vil prøve at skrive et projekt alene inden specialet.

Det er rart at der er mulighed både for at skrive projekt alene og i grupper, for begge dele har fordele og ulemper. I en gruppe kan en beslutning tage evigheder, men til gengæld kommer man hurtigt til at mangle nogen til at komme med nye indgangsvinkler, når man sidder fast, og nogen til at vende problemstillingerne med, når man arbejder alene.

Jeg valgte at læse Biologi, fordi jeg elsker at vide hvordan alting fungerer, hvorfor bladene falder af træerne, og hvad vi bruger ilten, vi indånder, til. Jeg synes kredsløbene i naturen er utroligt spændende, og føler mig utroligt heldig, fordi jeg læser et fag, hvor selv når det er kedeligt, er det faktisk stadigt interessant.

Jeg kan godt lide at studere på AAU, fordi det er meget frit; man kan selv komme med forslag til, hvad man skal lave af projekter og hvordan de skal udføres."

Anna Kathrine Peis, studerende på Biologi.