Forskning
Samarbejde

Architecture, Cand.tech.

Praktik og udlandsophold

Praktik og udlandsophold

Som studerende på Architecture på Aalborg Universitet kan du på 3. semester, som led i dit uddannelsesforløb, tage i praktik på en tegnestue eller anden relevant virksomhed i ind- eller udland. Du kan også vælge at tage et studieophold på et universitet i udlandet og på den måde få en international indgangsvinkel til et fremtidigt job.

Praktik i Danmark eller i udlandet

En praktikplads giver dig mulighed for at samarbejde med en virksomhed, institution mv. vedrørende dit projektarbejde. Desuden giver et praktikophold dig mulighed for at afprøve og bruge de teoretiske færdigheder, du har erhvervet dig i løbet af 1. og 2. semester.

Eksternt universitetsophold i Danmark eller i udlandet

Du kan også vælge at tage dit 3. semester på et andet universitet i Danmark eller på et universitet uden for Danmark. De kurser, du ønsker at tage på et udenlandsk universitet, skal godkendes af studienævnet som en integreret del af din uddannelse ved Arkitektur & Design, Aalborg Universitet (i form af merit).

For mere information om praktikophold og eksterne universitetsophold, besøg det internationale kontor på Aalborg Universitet.

Læs mere om uddannelsen

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold