AAU logo

Anvendt filosofi

Studiets vejleder

Der er to decentrale studievejledere tilknyttet studiet i Anvendt Filosofi, som du kan benytte dig af, hvis du ønsker vejledning om det faglige indhold på sidefaget, bachelor- og kandidatuddannelsen, om studiemiljøet, fortælle dig om dagligdagen på studiet, om arbejdsbelastningen, om den særlige projektarbejdsform på Aalborg Universitet og meget andet.
 

De to vejledere er:

Freja Cæcilie Hedgaard Gabrielsson, 4. semester på bacheloruddannelsen.
Betina Elling, 4. semester på bacheloruddannelsen.


Træffetid

Freja og Betina har kontortid:

Mandage kl. 12.00-14.00

find vej

Kontoret ligger i lokale 2.124, Kroghstræde 3, 9220 Aalborg Ø. Du kan møde op personligt eller ringe på tlf. 9940 2350 i vejledningstiden.

OBS! Studievejledningen holder sommerferie i uge 28, 29 og 30 (6. -29 juli). Der vil blive åbnet op for mailen igen d. 30. juli uge 31, hvor der vil være mulighed for møder efter aftale. De ugentlige kontortider starter igen i uge 33, hvor kontortiden i denne uge er flyttet til mandag d. 13/8 kl. 10-12.

skriv til os

Du er også meget velkommen til at skrive til Freja og Betina på: filosofi@learning.aau.dk

 

 

Kontakt til studiesekretær/studienævnssekretær

Mette Hvillum, studienævnssekretær
Kroghstræde 3, lokale 3.221
9220 Aalborg Ø

Fastnet: 9940 3093
mh@learning.aau.dk

Generel studievejledning om AAU's uddannelser

Generel studievejledning om AAU's uddannelser


AAU StudievejledningHer finder du masser af information om blandt andet optagelse, ansøgningsprocedure, valg undervejs, orlov og udmeldelse.

Du er også altid velkommen til at e-maile eller ringe til AAU Studievejledning hvis du har spørgsmål, eller har brug for en snak.

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Åbningstider for telefonsamtaler: Mandag-fredag kl. 12.00-15.00

Vi har udvidet åbningstid (10-15) i følgende perioder i 2018:
Den 21. februar – 15. marts
Den 13. juni – 5. juli
Den 30. juli – 10. august.

personligt møde:

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi