AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Mød Mikkel fra AAU i København

Uni er overvældende på den gode måde

Mikkel Rasmussen befinder sig rigtig godt på AAU i København. Her studerer han kommunikation og digitale medier og kombinerer dermed sine interesser for både marketing og teknologi. Derudover har han opdaget fordelene ved gruppearbejde, selv om han var en smule skeptisk over for det i starten.

 

Som den første i sin familie studerer Mikkel Rasmussen på universitetet. Både hans familie og venner opfordrede ham til at søge ind, og efter han havde overvejet flere forskellige universiteter, faldt valget på AAU i København. Det har han ikke fortrudt.

Gruppearbejdet var en kæmpe positiv overraskelse

- Jeg syntes først, det lød mærkeligt, at undervisningen foregik som en blanding mellem forelæsninger og gruppeorienteret projektarbejde. Jeg kendte ingen andre, der skulle starte på AAU i København, og jeg var nervøs for gruppearbejdet og for, om jeg skulle bevise noget. Heldigvis fik jeg mig en kæmpe positiv overraskelse over, hvor godt det fungerer at arbejde sammen i en gruppe, og jeg har mødt nogle af mine bedste venner derigennem, fortæller han.

Mikkel fortæller om at læse på AAU i København og om studievalg.Mikkel Rasmussen har sammen med sin gruppe udviklet en hjemmeside med undervisningsmaterialer til lærerstuderende og elever, så de kan blive klogere på teknologi og sociale medier. Det er blot ét af flere forskellige projekter, som indtil videre har været en del af hans og gruppens undervisning på studiet.

- Undervisningen på AAU i København er top-kompetent. Faciliteterne på campus er lækre og ligger i flotte omgivelser lige ud til vandet.

- Undervisningen på AAU i København er top-kompetent. Faciliteterne på campus er lækre og ligger i flotte omgivelser lige ud til vandet. Der er masser af muligheder for at dyrke det sociale og for at fordybe sig i det faglige. Det er overvældende på den gode måde at studere på AAU i København, siger han.

MIKKELS RÅD TIL DIG, DER SKAL VÆLGE UDDANNELSE

Vælg studie ud fra interesse og lad være med kun at tænke på, hvor du kan tjene flest penge efter uddannelsen.