Masteruddannelser studiestart september 2021

B
D
F
L
M
P
S
U
Andre søgemuligheder

Hvad er en masteruddannelse?

En masteruddannelse er en deltidsuddannelse, som afsluttes på kandidatniveau. Den er erhvervsrettet og kobler den nyeste forskningsbaserede viden med dine kompetencer og erfaringer fra det daglige arbejde.

Hvis du ikke har en forudgående uddannelse på kandidatniveau, kan du via en masteruddannelse opnå et formelt kompetenceløft. Har du allerede en kandidatuddannelse, kan du bruge deltagelsen i en masteruddannelse som opdatering og efteruddannelse.

Kom videre med din karriere

En masteruddannelse er et skridt videre i din karriere. Uddannelsen udvikler både dine personlige og faglige kompetencer og styrker dit netværk. Med en masteruddannelse får du styrket din faglighed – enten generelt eller inden for et specielt, fagligt område. Når du har taget en masteruddannelse, har du kompetencer til højt kvalificerede funktioner i offentlige og private virksomheder.

Varighed

De fleste masteruddannelser har en varighed på 2 år, hvis du deltager i uddannelsen uden pauser. Nogle af masteruddannelserne giver mulighed for at følge enkeltfag/enkeltmoduler fra uddannelsen, hvis du ikke ønsker at tage en hel masteruddannelse.

Se video

Masterstuderende fortæller om udbyttet af uddannelserne, og om, hvordan man får studiet til at fungere sammen med karriere og familieliv.
 

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning