AAU logo

Master i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling

Videnskabelige metoder og formidling af kliniske studier - Enkeltfag

Hvis du ikke har behov for en hel masteruddannelse, kan du nøjes med blot at tage et eller flere enkeltmoduler fra uddannelsen.

For at kunne optages på modul 3: "Videnskabelige metoder og formidling af kliniske studier" kræves det, at du forinden har gennenført modul 1: "Definitioner, klassifikation og udredning af smerte"  og modul 2: "Medikamentel og non-medikamentel behandling af smerte" fra uddannelsen.

MODUL 3: VIDENSKABELIGE METODER OG FORMIDLING AF KLINISKE STUDIER, 5 ECTS

På modulet fokuseres på relationen mellem smerterelevante forskningsspørgsmål, mulige metodemæssige tilgange til at besvare disse spørgsmål og hvordan studier inden for smerteområdet bør opstilles for at tilgodese dette. Desuden diskuteres de typiske fejlkilder ved smertebehandlingsstudier samt andre relevante eksperimentelle studier.

Seminardatoer

 

Øvrige udgifter

Ud over deltagerbetalingen skal du påregne udgifter til litteratur, forplejning, transport og evt. overnatning.

Hvad er et enkeltfag/modul?

Hvis du ikke har lyst til eller mulighed for at tage en hel uddannelse på deltid, kan du i stedet følge et enkelt fag eller modul fra de eksisterende deltidsuddannelser og fra de almindelige fuldtidsuddannelser (via tompladsordningen).

Fakta

Videnskabelige metoder og formidling af kliniske studier, enkeltmodul fra 1. semester af Master i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling

Varighed

  • September 2018 -  januar 2019

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 5

Pris

  • 7.500 kr.

Ansøgningsfrist

  • 1. juni 2018

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.