AAU logo

Master of Public Governance

Organisation og innovation på tværs - Valgfag

Modulets formål er at præsentere og diskutere en række ledelses- og organisationssociologiske begreber, modeller og teorier samt forskningsbaserede cases vedrørende innovation, koordination og integration på tværs af professioner, enheder og sektorer i en offentlig sektor kontekst omfanttende offentlige institutioner, frivillige og private organisationer. F.eks. i forbindelse med patientbehandling, sundhedsforebyggelse, distriktspsykiatri, ældrefor-sorg, aktivering og jobskabelse, teknik- og miljøopgaver samt udvikling af komplekse IT-systemer, velfærdsteknologier m.v.

Nye samspilsformer ser dagens lys i disse år, som stiller nye krav til ledelse og medarbejdere og til organiseringen af offentlige organisationer.

Undervisningen foregå som en vekselvirkning mellem oplæg fra undervisere og gæsteundervisere samt workshops, hvor deltagerne fremlægger egne cases.

Du kan læse nærmere om faget Organisation og innovation på tværs (5 ECTS) ved at klikke her

Øvrige udgifter

Bemærk: Ud over deltagerbetalingen kan der være udgifter til litteratur, transport og ophold.

Hvad er et enkeltfag/modul?

Hvis du ikke har lyst til eller mulighed for at tage en hel uddannelse på deltid, kan du i stedet følge et enkelt fag eller modul fra de eksisterende deltidsuddannelser og fra de almindelige fuldtidsuddannelser (via tompladsordningen).

Fakta

Organisering og innovation på tværs, valgmodul fra Master of Public Governance

Varighed

  • Februar 2018 - juni 2018

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 6

Pris

  • 20.700 kr.

Ansøgningsfrist

  • 1. november 2017

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.