Master of Public Governance

Ledelse af fagprofessionelle - valgfag

Ledelse af fagprofessionelle er mange steder et vilkår for offentlige ledere. Én af de helt centrale udfordringer i den nuværende og den fremtidige offentlige sektor er at sikre god og effektiv borgerservice uden at gå på kompromis med hverken de politiske rammer eller vidensgrundlaget for den konkrete service.

Formålet med modulet ”Ledelse af fagprofessionelle” er at give et forskningsbaseret indblik i viden og fagprofessionalisme som vilkår for offentlig ledelse. Modulet introducerer til begreber og analyser af ledelse af fagprofessionelle. Målet er at forklare, hvorfor og hvordan ledelse af fagprofessionelle adskiller sig fra ledelse af ikke-fagprofessionelle, herunder at belyse muligheder og begrænsninger for specialisering og vidensudvikling i den offentlige sektor.

Modulet handler også om, hvordan man ledelsesmæssigt og styringsmæssigt bedre kan understøtte, hvad der virker for borgerne. Modulet giver konkrete bud på metoder til at udvikle nye ledelsesredskaber, der integrerer fleksible løsninger og som skaber mulighed for bedre vidensudnyttelse og videnssamarbejde i sin organisation.

Du kan læse nærmere om valgmodulet "Ledelse af fagprofessionelle" (5 ECTS) her.

Du kan læse nærmere om valgmodulet "Ledelse af fagprofessionelle" (6 ECTS) her

 

Øvrige udgifter

Ud over deltagerbetalingen kan der være udgifter til litteratur, transport og ophold.

Budgetter med 1000-1200 kr incl. moms for lærebøger pr. modul.

Al undervisning afvikles på Aalborg Universitet i Aalborg, så hvis du har brug for overnatning i forbindelse med seminarerne, skal du selv finde og afholde udgifter til ophold.

Forplejning er inkluderet i deltagerbetalingen.

Fakta

Ledelse af fagprofessionelle, valgmodul fra Master of Public Governance

Varighed

  • Februar 2020 - juni 2020

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 5 (ny studieordning)
  • 6 (gl. studieordning)

Pris

  • 17.775 kr.(ny studieordning)
  • 21.240 kr. (gl. studieordning)

Ansøgningsfrist

  • 1. november 2019

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.

Muligheder for enkeltfag

Enkeltfag - som det, der vises her på siden - er en mulighed for dig, der ikke nødvendigvis ønsker at afslutte en fuld deltidsuddannelse. Du kan se andre enkeltfagsmuligheder her.