AAU logo

Master i Organisatorisk Coaching og Læring

MIN MASTERUDDANNELSE VIL TRÆKKE TRÅDE LANGT IND I FREMTIDEN

MIN MASTERUDDANNELSE VIL TRÆKKE TRÅDE LANGT IND I FREMTIDEN

Claus Bjørnelund er uddannet cand.scient.adm.,psykoterapeut og har en Master of Disaster Management. Han fortæller her om sit udbytte af Master i Organisatorisk Coaching og Læring, som han færdiggjorde i 2014:

Faglig og personlig sikkerhed

”Coaching er en anerkendt samtaleteknik, der trin for trin afdækker både muligheder og forhindringer på vejen frem mod et mål, f.eks. valg af uddannelse. Mine incitamenter for at gennemføre netop denne masteruddannelse bunder i en generel interesse for coaching. Jeg anvender faget i forbindelse med mit arbejde i forsvaret, men også i forbindelse med andre aktiviteter, som jeg laver i min fritid, f.eks. undervisning, bestyrelsesarbejde, egen ledelse mv.

Det er en enorm personlig tilfredsstillelse, at jeg er kommet så dybt ind i faget. Jeg kan anvende min viden og min indsigt i alle coaching-sammenhænge, hvilket giver en faglig og personlig sikkerhed og selvtillid, der muliggør stringent fokus på emnet, opgaven eller hvad der nu er i spil.

Højere kvalitet - bedre resultater

Det er også utroligt tilfredsstillende, at kunne et fag på masterniveau. Det har i den grad inspireret mig til fordybelse inden for beslægtede fagområder. Jeg er overbevist om, at min masteruddannelse vil trække tråde langt, langt ind i fremtiden for mig, og jeg ser den derfor kun som en begyndelse.

Min arbejdsplads har også profiteret af, at jeg tager denne masteruddannelse. Min indsigt i, hvordan man kan arbejde med og skabe læring i en organisatorisk kontekst, har smittet direkte af på kvaliteten af min opgaveudførelse. Resultaterne er meget tydelige. Jeg er ganske enkelt blevet bedre til at udføre mit job”.