AAU logo

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

Orienteringsmøde om MMT uddannelsen – Sjørring, Thy, 9/3 kl 15:00 – 17:30

På dette orienteringsmøde kan du høre mere om mulighederne for at læse en Master in Management of Technology - Executive MBA - på Aalborg Universitet.

Tidspunkt

09.03.2016 kl. 15.00 - 17.30

Beskrivelse

På dette orienteringsmøde kan du høre mere om mulighederne for at læse en Master in Management of Technology - Executive MBA - på Aalborg Universitet. Du får muligheden for at tale med centrale undervisere og vejledere på uddannelsen og afklare om en MMT uddannelse er det rette for dig. MMT uddannelsen er tilrettelagt så du arbejder med centrale problemstillinger og forandringsprocesser i din egen organisation. På orienteringsmødet kan vi hjælpe dig med at afklare hvad en MMT kan gøre for dig og din karriere.

Du får ligeledes muligheden for at høre erfaringer fra tidligere MMT studerende, der vil fortælle hvordan de helt konkret har omsat viden fra MMT uddannelsen til værdiskabende praksis i deres organisation.

Mødet afholdes hos virksomheden Sjørring Maskinfabrik i Sjørring, Thy. Her kan du samtidig få en indsigt i en af regionens mest spændende virksomheder og høre hvordan ledende medarbejdere har brugt erfaringer fra MMT uddannelsen i deres karriere.

Praktisk info:

  • Tid: 9/3 kl 15:00 – 17.30
  • Sted: Sjørring Maskinfabrik, Sjørringvigvej 4,7700 Thisted
  • Tilmelding: av@business.aau.dk

Adresse

Sjørring Maskinfabrik, Sjørringvigvej 4,7700 Thisted

Tilmeld dig til

av@business.aau.dk