AAU logo

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

Stort tillykke til Class of 2019!

 

Uddannelse er afgørende for at bidrage til at definere laboratorium 4,0

Et af klodens størte problemer er at skaffe rent drikkevand til den stigende befolkningen, særligt i de voksende byer. Lars Kvist er Senior R&D Manager hos Grundfos og har ansvaret for fire udviklingslaboratorier, som blandt andet er involveret i at løse disse vandproblemer. Det er en udfordrende opgave, og derfor klæder han sig lige nu bedst muligt på med én af Danmarks mest krævende Executive MBA-uddannelser. 

Læs mere om Lars (link til artikel)

 

OM MMT-uddannelsen

Master in Management of Technology (MMT) uddanner ledere til at stå i spidsen for teknologisk forandring. MMT er en to-årig Executive MBA for ledere i industrien, IT-sektoren og den offentlige sektor. Uddannelsen fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske forandringer gennem anvendelsen af teknologi. 

MMT-uddannelsen tager udgangspunkt i teknologi – defineret i bred betydning - og fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske rammer for udvikling og innovativ forandring. Alt sammen med henblik på forretningsskabelse. Uddannelsen ruster dig til at spille en aktiv rolle i din virksomheds eller organisations udvikling.

Læs mere om uddannelsens faglige indhold

 

MØD May Elin Frøyland fra Alcoa

Den norske produktionsvirksomhed Alcoa er en af verdens førende producenter af aluminium. Virsomheden prioriterer energi- og procesoptimering højt, og netop dette har fået May Elin Frøyland til at opgradere sine kompetencer i Danmark - intentionen er at øge Alcoas konkurrenceevne globalt.

 

TOPLEDERE EFTERUDDANNER SIG I AALBORG FOR 20. ÅR I TRÆK

Den 2-årige Executive MBA-uddannelse MMT på Aalborg Universitet fylder nu 20 år. Uddannelsen er kendt som én af Danmarks hårdeste, men til gengæld er der nærmest garanti for at få et topjob i industrien. I den anledning har MMT lavet et eksklusivt jubilæumsskrift med blandt andet beretninger fra tidligere dimittender.


LÆS MMT'S JUBILÆUMSSKRIFT HER

 

SAMSPIL MELLEM MENNESKER OG TEKNOLOGI

I den moderne virksomhed spiller mennesker, teknologier og systemer sammen på mange måder. En vigtig forudsætning for at lede og forandre en virksomhed, er at forstå det indbyrdes samspil mellem mennesker, teknologi og systemer. 

Succesfulde forandringer handler om at skabe nye innovative kombinationer, som er accepteret af hele den involverede organisation. Måske skal der udvikles nye organisationsformer, nettet af underleverandører skal udbygges eller der skal indføres nye digitaliserede forretningsprocesser.

FORANDRINGSAGENTEN SPILLER EN AFGØRENDE ROLLE

Når en forandring skal lykkes, stiller det store krav til den, der skal stå i spidsen for forandringen. Forandringsagenten skal evne at formidle billeder af en ny fremtid og nye helheder. Forandringsagenten skal også være i stand til at iscenesætte forandringen.

 

Få afklaret, om MMT skal være dit næste karrieretræk

Hos MMT står vi altid klar til at hjælpe dig med at afklare, om MMT er det rette valg for dig og din karriere. Vi inviterer dig til at kontakte os, så vi kan tale med dig om dit uddannelsesvalg, enten ved et personligt møde eller over telefonen. Der er studiestart i august, og du kan stadigvæk nå at melde dig til uddannelsen. Kontakt os i dag og få mere information. 
Find vores kontaktinformationer her.

Læs meget mere om bl.a. uddannelsens indhold, struktur, lærerkræfter - se menuen.

læs mere

Fakta

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

Varighed

  • September 2019 - juni 2021

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • Ledige pladser – ansøgninger modtages fortsat

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.