AAU logo

Master i Læreprocesser med specialisering i Ledelses- og Organisationspsykologi

Ronnie Vindbjerg udtaler: "LOOP-uddannelsen har haft kæmpe indflydelse på min karriere"

Ronnie Vindbjerg udtaler:


LOOP som springbræt til en karriere i det private

For Ronnie Vindbjerg Pedersen har LOOP-uddannelsen fungeret som springbræt fra en militær karriere til en karriere i det private erhvervsliv i en stor international virksomhed. I dag kan han skrive 'Head of Training, Development & HR PMO hos MHI Vestas Offshore Wind' på visitkortet. Læs her om Ronnies overvejelser undervejs i uddannelsen og om hans spændende arbejde som medarbejderleder, kulturskulptør og læringsagent.
 

Fra Tyskland til Aalborg

I 2014 sad jeg som kaptajn i en NATO-stilling i Tyskland og overvejede mulighederne for at fremme min karriere i Flyvevåbnet. Jeg har altid interesseret mig for- og arbejdet med læring og derigennem organisatorisk udvikling og tænkte, at jeg ville styrke mine kompetencer inden for disse områder. Jeg fandt Masteruddannelsen i Ledelses- og Organisationspsykologi, LOOP, på Aalborg Universitets hjemmeside og var sikker i samme sekund; denne masteruddannelse ville styrke mine kompetencer som leder af læring og uddannelse på individuelt og organisatorisk niveau, og den ville samtidig kunne udvikle min ledelsespalette som personelleder. 
 

Fra statsansat til privatansat 

Jeg kunne anvende LOOP under studietiden i en slags aktionsforskning, hvor jeg var projektleder i en stor organisatorisk forandringsproces i stillingen i Tyskland; mit kompetenceniveau voksede i takt med min læring.

I 2017 kunne jeg mærke, at jeg var vokset som leder og udviklingskatalysator, og jeg ville mere. Som jeg fortalte i min tale ved LOOP-holdets dimissionsfest i foråret 2017, så havde jeg det som om, at jeg var indholdet i en flaske Cola, og LOOP-masteren var en mentos-pastil, der blev tilsat; jeg kunne ikke længere være i de rammer, jeg befandt mig i; jeg måtte videre.

I efteråret 2017 så jeg et jobopslag som chef for træning og uddannelse hos MHI Vestas Offshore Wind i Aarhus og vidste, at dette var de rammer, jeg ledte efter. Jeg sendte min ansøgning og var ansat en måned senere – mine kompetencer fra LOOP masteren var præcis det vitamintilskud, de søgte.
 

medarbejderleder, kulturskulptør og læringsagent

Jeg sidder i dag som Head of Training, Development & HR PMO og har hver dag glæde af min Masteruddannelse. Jeg faciliterer strategiworkshops for CEO og VP's, laver lederudviklingsprogrammer og arbejder med den organisatoriske kompetencestrategi. Jeg er medarbejderleder, kulturskulptør og læringsagent . Jeg får lov til at bruge hele paletten fra pensummet, og jeg er meget taknemmelig for min LOOP-uddannelse og den professionelle og dedikerede måde, den blev leveret på.

Ronnie Vindbjerg Pedersen afsluttede LOOP-uddannelsen i januar 2017