master i læreprocesser

Kari Rune Jacobsen

Kari Rune Jacobsen

"En bred og super brugbar uddannelse." Siger chef for Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) i Aalborg Kommune, Kari Rune Jacobsen, der er uddannet folkeskolelærer.

”Da jeg tog uddannelsen i 2006, arbejdede jeg som afdelingsleder på en folkeskole. Jeg oplevede det som en stor styrke, at mine medstuderende kom fra mange forskellige dele af det offentlige og private erhvervsliv. Det gav en god dynamik på holdet og nogle meget spændende læringsdrøftelser med nye vinkler og perspektiver.

Uddannelsen gav mig en god teoretisk ballast indenfor bl.a. læring, organisationsudvikling, evaluering og procesledelse. Noget, jeg siden har haft stor glæde af i mine forskellige funktioner som leder og konsulent i den pædagogiske verden. Mit stærke faglige fundament har gjort mig langt mere refleksiv og har dermed styrket min praksis.

Jeg kan kun varmt anbefale uddannelsen – den gør noget godt ved dig."

 

CV

Kari blev uddannet folkeskolelærer i 1995 og arbejdede i perioden 1995-2007 med undervisning og ledelse i folkeskolen. Blev Master i Læreprocesser i 2006 og har siden 2007 arbejdet i den kommunale forvaltning med Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) med et enkelt års afstikker til UCN - University College Nordjylland.

Siden 2012 har hun arbejdet som leder af PPR i Hjørring Kommune og siden april 2014 desuden konstitueret leder af Ressourcecenteret i Hjørring Kommune. Tiltrådte i sommeren 2015 som chef for PPR i Aalborg kommune.