Master i Læreprocesser med specialisering i innovation og kreativt læringsdesign

KREA gør mig mere modig i mine didaktiske overvejelser

KREA gør mig mere modig i mine didaktiske overvejelser

Jeg ved nu mere om, hvordan jeg kan designe læreprocesser, der åbner nye kanaler til menneskers kreativitet

Jeg valgte KREA for at blive udfordret i min egen måde at planlægge og gennemføre undervisning på. Jeg forventede at få værktøjer til at gennemføre mere spændende, levende og kreative forløb, og jeg kan allerede nu – et semester inde i uddannelsen – konstatere, at forventningerne til fulde bliver indfriet.

Den teoretiske viden har gjort mig mere modig

KREA gør mig mere modig i mine didaktiske overvejelser. Jeg er bedre teoretisk klædt på til at inddrage kreative processer og det stærkere faglige fundament gør, at jeg afprøver mig selv og mine idéer mere end før. Mine refleksioner efter 1. semester har fået mig til at genoverveje metoderne i de undervisningsforløb, jeg har været i gang med at planlægge – fordi jeg nu ved mere om, hvordan jeg kan designe læreprocesser, der åbner nye kanaler til menneskers kreativitet uden at det virker skørt eller malplaceret.

KREA’s indhold matchede min tilgang til læring

Min tilgang til læring er procesorienteret og har fokus på praksisnær undervisning. Derfor fandt jeg KREA’s indhold så interessant, da jeg første gang læste om uddannelsen. Den giver teoretisk og praktisk viden om at inddrage deltagernes hverdagspraksis i læringsrummet, og jeg tror, at jeg gennem hele uddannelsen vil opleve at blive en dygtigere underviser/konsulent, der skaber mere læring og større udbytte for deltagerne i min undervisning. 

Indhold og form har været en positiv overraskelse

Jeg er blevet meget positivt overrasket over både indhold og formen, som teorien bliver gennemgået i. Samtlige forelæsere  har været utrolig inspirerende, og der har været en rigtig god dialog undervejs. Det er en fornøjelse at deltage i seminarer, som i så høj grad er præget af fagprofessionelle og engagerede forelæsere. Jeg har fornemmet, at vi som studerende har adgang til ’helt frisk viden’ inden for ’KREA-feltet’, og det er en stærkt motiverende faktor.

Som det sikkert fornemmes, er jeg meget begejstret for at få lov til at være en del af denne master. "

<August 2017>