Master i IT, Organisation

Afholdelse af et online møde

Online ledelse, samarbejde og læring

Covid-19 har understreget behovet for stærke kompetencer inden for digitale samarbejdsteknologier

Alle virksomheder og organisationer omlægger i disse dage en stor del af deres aktiviteter til online. Der er høstet en del erfaringer siden den digitale omlægning under Covid-19-nedlukningen. Det er imidlertid vigtigt at lægge strategier og styrke den organisatoriske kapacitet på online området. Online tilstedeværelsen kræver viden og indsigt, da det er en anderledes disciplin, end når møder, ledelse og samarbejde finder sted i den fysiske verden.

At arbejde online kan udfordre os på mange måder, eksempelvis i forhold til at få et godt socialt sammenhold eller når teknikken bare driller. Undervisningen på fagpakken sætter fokus på digitale og distribuerede samarbejdsformer samt kommunikation og kulturelle aspekter. Du får viden om, hvordan it kan understøtte din virksomheds online-ledelse og online-samarbejde – både i en multinational, national og lokal kontekst.

Fagpakken giver dig solide kompetencer, så du bliver i stand til at identificere, analysere, kommunikere, vurdere og komme med forslag til konkrete problemstillinger inden for online ledelse, samarbejde og læring. På uddann-elsen tager du udgangspunkt i konkrete problemstillinger fra din virksomhed, og du bliver i stand til at:

 • Udvikle og afprøve forskellige former for online ledelse, samarbejde og læring med udgangspunkt i modeller og teorier fra feltet, og særligt i relation til it-faglig drift og implementerings- og udviklingsopgaver
   
 • Forstå eget kulturelle udgangspunkt i mødet med medarbejdere med andre kulturelle udgangspunkter
   
 • Analysere og vurdere potentialer og konsekvenser af social software, når den bliver brugt til online ledelse, samarbejde og læring

LÆS MERE OM UDDANNELSENS FAGLIGE INDHOLD HER
 

Billedfrise med studerende

Mal Nygaards billede og uddrag af testimonial

ENKELTFAG ELLER EN FULD MASTER I IT

Online ledelse, samarbejde og læring er en selvstændig fagpakke på Masteruddannelsen i it, linjen i organisation. Den kan gennemføres som et enkeltstående forløb, eller du kan lade den indgå i en fuld Master i it. Bemærk, at denne fagpakke ikke består af tre enkeltfag (i modsætning til de fleste andre fagpakker). Der er derimod tale om et samlet studieforløb, der løber over et semester. Vægtningen af fagpakken er 15 ECTS-point.

 

læs mere

Fakta

Online ledelse, samarbejde og læring, fagpakke fra Master i IT, linjen Organisation

Varighed

 • Februar 2021 - juni 2021

Sted

 • Aalborg

ECTS

 • 15

Pris

Ansøgningsfrist

 • Forlænget til d. 14. januar 2021 - fagpakken igangsættes

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.