AAU logo

Master i IT, Organisation

Sikker IT - etik og ret

Enkeltfaget giver dig indsigt i IT-etik og IT-jura i konkret tilknytning til IT-sikkerhedsmæssige aspekter. Herunder oparbejder du viden om teorier og metoder med henblik på at kunne analysere etiske og juridiske problemstillinger i organisationers og virksomheders tilrettelæggelse, organisering og drift af en sikker IT-organisation.

Udbytte

Gennem enkeltfaget får du viden om it-etik og it-jura i særlig tilknytning til it-sikkerhed og it-kriminalitet. Du lærer at vurdere og beskrive problemstillinger af etisk og juridisk art, hvad angår virksomheders og organisationers it-sikkerhed og får indsigt i metoder til at iværksætte undersøgelser af it-sikkerhed.

Seminardatoer

Seminardatoer oplyses så hurtigt som muligt.

Øvrige udgifter

Udover kursusafgiften må påregnes udgifter til litteratur samt til forplejning og evt. transport og ophold under seminarer.

Alle enkeltfag på It-sikkerhed

Hvad er et enkeltfag/modul?

Hvis du ikke har lyst til eller mulighed for at tage en hel uddannelse på deltid, kan du i stedet følge et enkelt fag eller modul fra de eksisterende deltidsuddannelser og fra de almindelige fuldtidsuddannelser (via tompladsordningen).

Fakta

Sikker IT - etik og ret, enkeltfag fra Master i IT, linjen Organisation, fagpakken IT-sikkerhed i organisationer

Varighed

  • 6. februar 2020 - 19. marts 2020

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 5

Pris

  • 7.000 kr.

Ansøgningsfrist

  • 1. december 2019

Forbehold for fejl, ændring samt aflysning.